Glimt fra hverdagen

I Jylland…

gul trendyellow dressgul trend 3kjole hm trend || læder mules hm studio collection ss15 || ur daniel wellington

Jeg nyder sommeren i Risskov efter en fantastisk fredag i Himmerland Golf Resort. Her bliver der afholdt European Tour – Made in Denmark  Jeg var der i arbejdøjemed, så jeg besluttede at køre til svigerforældrene nu vi er i de kanter. Og heldigvis er de som altid glade for at få uventede besøg 😉 I morgen er det svigermors fødselsdag og faktisk også vores bryllupsdag 12 år. Whos counting…vi har snart kobberbryllup. Det er så crazy som tiden er fløjet afsted, hvilket må være et godt tegn, tænker jeg. ha ha. Vi har ikke planlagt det store, da vi i juni holdt stor fest med venner og familie, så vi holder den low budget på dagen tænker jeg. Måske vi tager på en lille kærestetur for at markere dagen. Endnu ikke besluttet 😉

Hvis du har nogen gode idéer til at markere dagen uden at det sprænger budgettet som er jeg meget lydhør. Ønsker alle en fantastisk weekend!! Nu skal vi ud og svømme…

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra hverdagen