Summer love

nyt nyt på bloggen

Jeg vil bare lige hejse et flag og sige at der er kommet lidt nyt på bloggen i form af “SHOPS” herunder er der links til nogle af de webshops, jeg har affiliateaftaler med. Dem er I naturligvis meget velkomne til at klikke på, inden I køber fra den pågældende side 😉 Det ville gøre mig meget glad. Jeg kan fortælle at det ikke er nogen større guldgrube at hente på affiliateområdet for en blog på min størrelse, men lidt har bestemt også ret.

Affliatelinks: Når du klikker på et affliatelink på min blog, der leder til en webshop f.eks. til BOOZT efterlades en cookie hos dig i et bestemt tidsrum. Det betyder, at hvis du indenfor dette tidsrum, køber noget på BOOZT, uden at have klikket på andre affiliatelinks til BOOZT efter du har klikket på mit, får jeg en lille procentdel af salget(ofte mellem 8 og 15%). Klikker du derimod på en anden bloggers affiliatelink inden du køber, får hun/han en procentdel af salget. Giver det mening?

Ved siden af “SHOPS” er der også kommet et menu punkt “SHOP MY CLOSET”, her sælger jeg ud af min garderobe. Kig forbi og se om der er noget som kunne friste, undertegnede er altid frisk på en handel. Giver gerne lidt ekstra rabat til mine faste læsere 😉 så gør opmærksom at du læser med på bloggen. Skriv gerne også hvis der er noget du ser af interesse som ikke er sat til salg derinde – det kunne jo være at jeg var til at overtale.

Håber I vil tage godt imod det. Prøver løbende at opdatere begge steder med nyt og komme med rabatkoder til Jer. Så kig og klik forbi 😉

Husk iøvrigt at du kan deltage om et kit med lækre cremer lige HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer love