Smil dig yngre! og vind...

These boots are made for walking…

acne box
jensen bootsSom sagt fik jeg ikke shoppet det vilde i Italien, ikke fordi der ikke var lækre butikker. Oh yes… der var mange fristelser især i Firenze. Fantastisk by med alle de lækre butikker, som CHANEL, Bottega Veneta, Valentino osv. Fik vindue kigget en del, men pengepungen lå godt nede i tasken. Mest fordi jeg jo på ingen måde mangler noget 🙂 og forinden havde udsalgsshoppet hjemmefra.

Jeg teasede på instagram (@chauthetiger) om en lyserød boks, som var landet på matriklen mens jeg var i Italien og her er hvad der lå i dem. Et par Jensen Boots fra Acne. Et par støvler jeg blev forelsket i med det samme – er de ikke bare smukke? Jeg har ikke gået med dem endnu, selvom jeg synes det ser flot ud til piger med nederdel/shorts og bare ben og støvler. Jeg er bare typen som meget hellere vil have åbne sandaler på, når det er muligt at lufte dem i de få sommerdage vi har hjemme 😉 Til gengæld er nedenstående outfit super flot og meget inspirerende. Virkelig basic og cool look. Hun er Acne Pop jeans (tjek), vamset strik (tjek), Acne Canada tørklæde (tjek), uldhat (tjek) Må se om jeg kan få det ud i livet. Men nu er inspirationen i hvert fald givet videre.

Støvlerne er et af mine udsalgs scoop hos Holly Golightly. Har du gjort nogle gode scoops under udsalget?

Husk i øvrigt at deltage i min give away. Et lækkert skønhedskit er på højkant lige HER

jensen boots inspiration

SignaturChau

9 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smil dig yngre! og vind...