clean cashmere ♥

H&M Studio Fall/Winter 2015 Collection

8065_pr_101studio
hm studio 158065_pr_1058065_pr_102De første billeder af den kommende h&m Studio kollektion 2015 er blevet vist for et stykke tid siden, men nu kan man tælle ned, hvornår den bliver lanceret. Det gør den nemlig på torsdag i udvalgte H&M butikker og online.

Jeg er ret begejstret for kollektionen og har allerede udset mig mine favoritter, det er sjældent at deres Studio kollektioner skuffer. Kampagnen har Edie Campbell som frontfigur og smuk er hun i det.  Tøjet har fundet inspiration fra den atletiske og futuristiske ånd. Her finder man både det stramsiddende og løsere snit, der er glitter lurex, rollneck trøje med skræddersyet detaljer, lige og brede bukseben. Det er den smukke græskar orange og pæne oliven grønne nuance som er kollektionens farveklat og som går igen i mange af delene.

Ovenover har jeg samlet lidt af de ting jeg synes er ret fine. Mine favoritter når det er overtø er den boudeaux farvet frakke og vatteret vest, tænker de vil give min vintergarderobe noget kulør og holde mig varm samtidig. Men guld trøjen herover med ærmer som kan lynes af og på er klart min favorit. Den kan bruges som her med bare arme, omend i den kølige side til vinter. Men over en hvid skjorte, tænker jeg den bliver super nice og kan bruges på jobbet. Det første billede med t-shirt og læder overall ser også ret fint ud, men tror ikke det vil klæde mig. Til gengæld er jeg vild med lurex trøjerne. Wow!

Hvad synes du om kollektionen, yay or no-go?
Vil du sidde foran computeren på dagen og klikke hjem eller venter du i kø sammen med de første hundreder mennesker foran en butik?

Jeg er på arbejde på lanceringsdagen, så der bliver nok ikke noget tilbage når jeg får fri 😀 måske er det også meget godt for pengepungen.

SignaturChau

1 kommentar

  • Jeg synes farverne er vildt fede, men er ikke helt sikker på, at jeg skal ha noget… Jeg er inde i en slem tid lige nu – jeg synes slet ikke jeg mangler noget ha ha… måske der falder lidt af, hvis der er noget tilbage efter arbejde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

clean cashmere ♥