My hair loves OQX

Insta moments

instamoments 1Jeg har haft den sjoveste lørdag ever i weekenden, hvor jeg var til polterabend og senere til par middag om aftenen. Polterabend var simpelthen hygge og sjov i verdensklasse med en masse skønne piger. Den kommende brud blev overrasket, glad og rørt over at alle hendes nære veninder og familie var mødt talstærkt op både hjemme og fra udlandet. Jeg kunne desværre ikke være med til slut, da vores middagsaftale med 7 andre par var planlagt for flere måneder siden. Jeg fik ihvertfald 6 sjove timer med tøserne som jeg glæder mig til at mødes igen i Syd Afrika, hvor brudeparret skal holde 3 dages bryllupsfest. Vi glæder os allerede. Parmiddagen blev som jeg havde forudset også helt fantastisk med alt for meget lækkert mad og vino, fik grinede så meget at jeg fik helt ondt i halsen. Jeg får så meget energi at være sammen med de mennesker.

Her er et par billeder fra min instagram profil. Se også den smukke kommende brud på min profil @chauthetiger. Hun blev udsat for lidt af hvert og en af tingene var at vi skal lave en kalender hvor hun skal være front figur for hvert måned. Hun fik 12 forskellige sæt som hvert skulle passe til måneder. Hylende morsomt og bruden klarede det i stiv arm og så smuk ud i alt hvad hun fik på. Måske ligger jeg et par billeder op af forskellige outfit med hende. Men der er et enkelt hvor hun har mit røde tylnederdel på liggende på gulvet 😀

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Det så virkelig ud til at være den sjoveste polterabend for din veninde 🙂 Godt det ikke var mig, der skulle lige der og lave kalender, haha 🙂 Men hun er jo en flot pige. Og hvor er det fantastisk med et bryllup i sydafrika, ja hvorfor ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var rigtig sjov for hende og os 😀
   Hun er en flot pige som tog det hele i stiv arm. Helt vildt. Vi glæder os meget til bryllup i 3 dage sydpå når det er koldt herhjemme :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine instabilleder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My hair loves OQX