the office outfit

My hair loves OQX

ogx shampoo

Mit hår har fået nye favoritter når det kommer til shampoo og balsam. Det elsker simpelthen de her to fætre fra OGX. Et mærke jeg har hørt meget godt om, men endnu stiftet bekendskab med, men nu er de også kommet til Danmark. Juhuu…for det! Jeg er vild med produkterne for det giver mit hår fylde, samtidig med at det får denne et lækkert bongy effekt. Svært at forklare, men håret føles mere levende på en måde. Ikke nok med det så har det en udglattende effekt på mit til tider ret så kruset hår. Det tynger ikke håret, også kommer det til at dufter så skønt.

En anden lækker ting ved OGX er at det er fri for sulfater, som er kendt for at udtørre håret og gør det stift. Et kæmpe plus i mine øjne. I denne serie fås også en oliespray, der er monster lækker! Den kan bruges i fugtigt eller tørt hår og den tilfører shine samt nærer. Den bruger jeg altid efter jeg har håndklæde tørret mit hår, sprayer let over hele håret og reder det igennem. Den fedter  ikke, men gør bare at mit hår ligger sig ekstra pænt når det er tørt. Og så dufter den jo selvfølgelig lige så dejligt som shampooen.

Serien her Thick & Full Biotin & Collagen Shampoo og Balsam er skabt til tyndt og flyvsk hår. Den er bygget op omkring hvedeproteiner, der styrker håret, kollagen der giver volumen – samt Biotin. Pris for 385 ml – pr stk cirka kr 89. Olien Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Healing Oil. 118 ml for cirka kr 89.

OGX er på et prisleje med Tresemmé og jeg synes bestemt det er en god pris. Produkterne er ret drøje i brug. Jeg glæder mig allerede til at prøve flere serier derfra. I første omgang er det 5 serier som er bliver lanceret i Danmark. Alle shampooer er fri for sulfater. Du kan finde dem på hylderne hos Bilka og føtex.

Produkterne er modtaget til test, holdningerne mine egne.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Louise

  Jeg vil så gerne prøve dette mærke! Jeg må vidst i Føtex 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, skynd dig afsted. Denne her er jeg i hvertfald glad for. :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder rigtig lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De lyder jo helt fantastiske 🙂 Jeg kender dem slet ikke. Pæne er de også 😉 Får lyst til chokolade, når jeg kigger på dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du bliver nødt til at prøve søde. Sjovt med lysten til chokolade. Men jeg kan godt følge dig på en mærkelig måde :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the office outfit