Ribstrikken fra zara

Nyt armbåndsur / rabatkode til dig

d.w ur

Daniel Wellington Classy Sheffield ur

Som du nok allerede ved så er jeg en pyntepige som elsker fine lækre smykker. Jeg er typen, som ikke går ud af døren uden finger ring og et ur, helst mindst en ring på hver hånd så har jeg det bedst. En sjældent gang sker det at jeg kommer afsted uden (altid en fejl) og så føler jeg mig helt nøgen. Der mangler bare noget og følelsen er der hele dagen.

Daniel Wellington mestrer det minimalistiske look når det er ur design, et design som passer ind i de fleste garderober. Det her er mit andet ur derfra og kvaliteten er i top. Det første ur har jeg gået ret meget med og det holder bare, kun det brune urrem har fået flot patina og bliver tit spurgt hvor det er fra.
De har nu givet mig lov til at give mine læsere 15% på alle deres ure hele September ud. Du skal blot bruge koden DWtiger i rabatkodekassen inden du går til kassen!

Uret jeg har på kan du finde lige HER. Det er så fint et enkelt ur, som får tilføjet bling bling i form af swarowski krystallerne istedet for det traditionelle ur index. Super fin kontrast til et ellers minimalistisk ur. Jeg valgte et sort rem for at holde det helt plain og uden dikkedarer, igen en kontrast til urets fine ur skive. Urskiven på mit nye ur er lige en tand mindre end det første og dermed hælder det også mere til den klassiske side og her rammer Daniel Wellington plet.

Uret kan du finde HER. Kan du lide det?

Husk iøvrigt at deltage i min give away på en lækker olie lige HER

logo (1)

SignaturChau

2 Kommentarer

 • L

  Hej Chau

  Hvad skal du have for dine Pieces-læderstøvler og dine Jim Rickey-sneakers? Har du en god samlet pris? 🙂

  Du kan evt svare på min mail.

  /L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så smukt, det står højt på min ønskeseddel 😀

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ribstrikken fra zara