feminine in silky flower dress

oMoi skønhed & Give away

neroli creme1Noget som er rigtigt dejligt ved at have ferie er at der er tid til forkælelse og have tiden til mig selv. Netop det at have tid til sig selv er også en af filosofierne bag denne præsentation af grundlæggeren af oMoi! Jeg har været så heldig at få tilsendt små rejse størrelser til test fra Omoi-skincare, de har været en del af ferien, foruden oplevelser, god mad, masser af is, familiehygge…osv. Alle produkter er danskproduceret og er skabt af en kvinde ved navn Kristèle Ng Man Sun med en vision om at skabe skønhedsprodukter fri for konserveringsmidler, parabener, mineralolie, silikone og kunstig duft. Jeg beundrer kvinder med visioner og føre dem ud i livet og Kristèle er en dem.

Soothing Facial Oil er en letflydende olie som har en beroligende effekt på hud, perfekt til sensitiv hud. Den indeholder sød appelsin, Geranium og æteriske olier som sammen skaber en dejlig duft. Indeholder desuden Jojoba og fersken kerne olier bidrager til at lindre rødme og hudirritation.
Den bruger jeg umiddelbart efter bad hvor huden er ren og klar til lækre olier og cremer. Jeg putter 3-4 dråber på håndfladerne og varmer olien op. Så masserer jeg den i huden og godt ned om halsen, med bløde bevægelser samtidig med at den lækre duft indhyller mig. Det er ren terapi. Se hvordan smukke Kristèle gør det via link. Jeg må indrømme at jeg blot masserer det på huden som en serum, inden jeg påføre dagcremen. Den blev brugt flittigt i Italien og næsten hver aften inden jeg gik i seng. Solen var ekstrem hård i Italien, især i dagtimerne, så for at give min hud optimal pleje blev påført så den kunne få lov til at virke natten over. Min hud elsker denne lille vidunderlige produkt!

Neroli Face Cream kommer vi heller ikke udenom. Den er skøn at påføre, let cremet og duften er simpelthen skøn. Utroligt at det kun er naturlig duft. Den er ligesom alle de andre produkter rene for kemikalier og parabener. Den er beriget med A og E vitamin for at styrke huden og beskytte den mod frie radikaler og aldring. Der er tilsat aloe vera som har en beroligende effekt på huden. Den kan med fordel bruges med et par dråber af Soothing Facial Oil.

All-In-One Balm er et universal produkt som kan bruges til hænder, ansigt, krop og hår. Den er skabt uden vand og derfor koncentreret. Den dufter fantastisk! Brug kun lidt og varm den op i håndflader før brug. Den reparerer huden og giver den masser af fugt. Den indeholder bl.a. kokos og shea olie. Den kan med fordel bruges som maske, hvis man har irriteret hud og kan bruges til hårspidserne. Den kom ikke med til Italien, da den helst skal opbevares på køl fordi det er 100% naturligt produkt, som ikke kan tåle den stærke varme i Italien. Bestemt et hit her.

Kristèle har været så sød at tilbyde en af mine læsere Soothing Facial Oil. Du skal blot følge Omoi Skincare på instagram lige HER og facebook lige HER så finder vi en heldig vinder iblandt jer d. 16. september. Skriv en kommentar herunder hvorfor du gerne vil vinde Soothing Facial Oil 🙂

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien.

logo

 

SignaturChau

30 Kommentarer

 • pia sroka

  Jeg vil gerne vinde Soothing Facial Oil, fordi min hud er meget sart, og bliver hurtig tør, skal helst have fugt hele tiden, så det ville være lækkert. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  det lyder som en super lækkert olie, som jeg vil gerne prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nu går vi jo snart en kold tid imøde, så ville det være dejligt med nogle produkter til at få huden, hår og krop bedst mulig igennem den kolde tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Lyder til at være nogle skønne produkter 🙂 håber jeg vinder lidt selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Brøndum

  Sikke en flot præmie jeg vil blive rigtig glad for at vinde olien, da min hud virkelig trænger til selvforkælelse oven på en veloverstået graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil vildt gerne være med, men har ikke Instagram. Er det ok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Fordi min barselstrætte hud trænger til forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise G

  Min hud er helt tør og umulig efter en lang sommer hvor jeg ikke har passet ordentligt på den, og nu hvor vi nærmer os efteråret bliver det kun værre! Så kunne godt bruge lidt luksus til min hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi min hud virkelig godt kunne trænge til en omgang forkælelse 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Wow, nogle lækre produkter! Dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at få fingrene i, da jeg har utrolig tør hud, og jeg er sikker på, at disse ting kunne gøre noget godt for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg vil super gerne forkæle min mand med den lækre creme, han døjer en del med sart og tør hud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Wauw! Det lyder da for godt m den lækre facial oil. Faktisk har jeg ingen olie pt., og har længe overvejet om det skulle være Triology igen. Men det skal da være Omois! Med æteriske olier og andre gode sager, som skal gøre min hud godt vinteren over. Men det ville da være luksus at vinde den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Åh ja tak! Den lyder til at være fantastisk!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det ville være rigtig lækkert at vinde – lyder som et skønt produkt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Syntes altid det er sjovt at prøve nye produkter og olien lyder rigtig lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den lyder perfekt til min sarte og tørre hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  JAAA! Dejlig konkurrence. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil super gerne vinde, da min mor har vildt sensitiv hud, og jeg vil gerne give hende en gave, nu hvor hun snart har fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Følger begge sider 🙂

  Vil gerne vinde, fordi mit hud er meget sart 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Det lyder som noget for mig.. min hud reagerer på rigtig meget, og det ville være dejligt at bruge noget der kunne berolige.

  Miatilda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Jeg har en dum hud, så jeg vil gerne prøve dette produkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg har aldrig rigtig råd til at bruge penge på lækre hudprodukter, og så har jeg snart fødselsdag, så det ville jo bare være rigtig lækkert! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Jeg trænger vitterligt til at prøve noget nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Jeg vil gerne vinde, fordi både hår & hud trænger til forkælelse efter en hård tid med sygemelding efter overfald på jobbet (er fængselsbetjent).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg vil gerne vinde fordi sommeren har været hård ved min hud, som er tør og medtaget. Og så er jeg meget nysgerrig på produkterne. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fordi jeg som studerende ikke har mange penge til den slags luksus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Dolmer

  Jeg er stor fan af olier til ansigtet, så jeg er altid interesseret i at prøve nye – og disse produkter lyder fantastiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Jeg har ikke gode erfaringer med skinoils, men denne olie lyder bare rigtig god, til en med sensitiv hud som mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor vil jeg gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

feminine in silky flower dress