Strik tid

the mood for color

zara knit 4zara knit3zara meleret strik

hm trend nederdel || zara strik HERE || acne studios jensen støvler HERE 

Vejret er stadig upåklagelig i betragtning af årstiden så jeg er med bare ben og kort nederdel. Den er iøvrigt ny, og fandt den på udsalg. Den er så fin med det broderet mønster både bagtil og fortil. Og det er altså et plus i min bog, for jeg synes tit at der bliver sparet med dekorationer bagtil, hvilket jeg synes er ærgerligt. Men det er jo for at spare og der er nogen som ikke lægger vægt på det. Til efteråret vil jeg bruge den med strømper under for at trække sæsonen. Jeg skal til bryllup i næste måned og tænker mon den kan spices op med et par lækre stiletter og sød top. Hvad synes du?

Trøjen er sjov og finurlig i ribstrik og med trompet ærmer. pt. er jeg vild med meleret strik, så haps haps…den er iøvrigt billig. Støvlerne hedder Jensen som jeg viste HER, det er et par jeg har drømt om længe. Så da jeg fandt dem på udsalg, var jeg ikke i tvivl. Dem kommer jeg til at slide ned.

Husk at det er sidste frist hvis du vil benytte dig af koden som giver 15% på et lækkert Daniel Welling ur. Du skal blot bruge koden DWtiger i rabatkodekassen inden du går til kassen! Der er fri fragt, win! Mit ur er dette HER. Det er en fornøjelse hver dag at kigge på det 🙂

dw ur 1

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Hvor ser du chic og cool ud Chau. Jeg er vild med sæsonens brændte nuancer, og du bærer dem virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit, elsker især dine fine fine støvler!
  Håber du vil tage et smut forbi min blog http://homesara.bloggersdelight.dk

  Ha’ en vidunderlig aften! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Så flot :-)))
  Hvad str. har du Zara stikken i? Den er jo kun tilbage i medium og jeg er altid small, men hvordan er den i str.? 🙂
  Mvh. LM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   tusind tak!
   Min strik er i str. medium, men ikke stor i størrelsen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Har du stadig ripstrikken fra Zara. Hvis ja, vil du sælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej, desværre den er solgt for længe siden. Håber du finder den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strik tid