triumph // the one

Davines – lækker hårpleje serie til tørt hår

davinesdavines 1Er dit hår tørt, kruset og måske endda har tendens til at spalte, så får du med sikkerhed glæde af denne Nourishing-serie fra Davines. Den er nemlig sammensat ud fra en formel, som er baseret på specielle ingredienser, der er særligt fugtgivende og ekstremt rige på antioxidanter og nødvendig næring til håret.

Nourishing shampoo, dufter som noget man har lyst til at spise. Det er en lækker oplevelse at stå under bruseren om morgenen og blive indhyllet af duften. Den er skabt til tør hovedbund og meget tørt/porøst hår. Den fjerner snavs og rester efter styling produkter. Mit hår føltes let og lækkert.
Den indeholder:
Rice Proteins – giver styrke og fugtigere samt forebygger mod dehydrering
Marine Algae – restrukturerer håret indefra
Althea, Mallow and Calendula Extracts – hydrere dit hår

Naturaltech nourishing vegetarian miracle conditioner er en balsam som jeg har brugt i de perioder hvor jeg synes mit hår har trængt til virkelig meget fugt. Især efter sommeren har det virkelig trængt til det. Håret kommer til at dufte noget så dejligt og frisk, samtidigt med at det et let at rede ud.

Naturaltech nourishing living enzyme infusion, er en hårkur som styrker og plejer tørt hår/ødelagt hår. Den går ind og lægger en forsegling om håret og beskytter mod UV stråler. Den skal sprayes i det håndklæde tørt hår og skal ikke skylles ud. Håret får en fin glans.

Naturaltech nourishing hair royal jelly superactive, et er super aktivt serum til virkelig dehydreret hovedbund. De kommer i 6* 8 ml. ampuller. De indeholder multi-aktivt vitamin, som er frysetørret i ampullen. Ved at trykke ned i flasken bliver vitamin frigjort og flasken rystes grundigt. Masser det jævnt i hovedbunden til det hele er absorberet. Styrker hårets struktur indefra og giver derved håret et meget sundere look og håret til at virke mere strålende.
Davines Natural Tech Nourishing Royal Jelly kan bruges af alle, om dit hår er skadet af
dets omgivelser/ miljø eller om dets skader skyldes sygdom.

Klik på navnet på produktet, hvis du vil læse mere eller købe produkterne. Mange af produkter er allerede sat ned.

Produkter har jeg modtaget til test, holdninger er som altid mine egne.

Husk du kan stadig nå at deltage i min give away på en valgfri hårplejeserie. Længere nede på bloggen. Vinderen findes nemlig i morgen <3

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

triumph // the one