the perfect new season mid-heel boots

Dinner date ♥

ame dress 4ame dress 2amedress 3Àme Copenhagen kjole HER || acne studios jensen støvler HER

Efterårsferien synger på sidste vers for de fleste og JP er stadig hos bedsteforældre i ferien. Min uge har været på arbejde og passe skansen, mens de fleste var på ferie, men manden inviteret mig til middag forleden aften. Du ved en kæresteaften med hyggelig middag og vino for voksne, en tur i København bare ham og jeg alene. Så lækkert. Faktisk i denne uge bliver der i Kbh afholdt Italian Dining Week, så det var jo godt tænkt af ham at booke bord i god tid. Vi spiste på La Rocca, udemærket sted og mad, men ikke noget hvor jeg tænker wow. Maden var god,men også mad som er lavet så alle kunne være med. Ikke noget spektakulær hvor vi tænkte wow. Men alt i alt god oplevelse og service. Vigtigst var jo at manden og jeg kunne hygge. Vi tog efterfølgende videre på det nye sted MUSLING, som ligger over for Torvehallerne, bare for at få en drink 🙂

MUSLING er et lækkert sted, nyt og med lækkert interiør. Vi sad ud mod Torvehallerne i lækre barstole fra Fredericia Furniture. Her nød vi omgang østers med vino, oliven og nødder. Mums! til trods for vi begge var mætte, så er der altid plads til lækre østers for mit vedkommende.

Vi valgte menuen med 4 forskellige øster,s som vores tjener var mega god til at introducere de forskellige varianter og hvad vi kunne forvente. Mums. Det er et godt sted som jeg vil anbefale.

Nå, jeg må videre vasketøjet kalder og ordner ikke sig selv 😉 god weekend til dig!

hov, jeg glemte helt at fortælle om min nye kjole, altså den er ikke ny som ny lige kommet ind af døren, men har hængt i skabet før sommerferien. Har haft den på enkelte gange, dog ikke vist her på bloggen. Men i torsdags tænkte jeg at den måtte luftes igen med sorte strømper og mine lyse støvler. Heldigvis holdt vejret sig den aften 😉


musling 1musling 4musling2

SignaturChau

9 Kommentarer

 • Sikke en smuk kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er bare så sindssyg smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er jeg glad for du synes. tænker den vil overleve længe i garderoben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder hyggeligt med en rigtig kæreste aften 🙂
  Men lækkert at I lige fik en drink og muslinger efterfølgende. Selvom jeg ikke er til muslinger, så ser det lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du kan tro vi nød det og jeg fik også en lille fjer på 😀
   Det var mums med østers, det er ikke muslinger søde. Selvom stedet hedder musling 🙂
   Jeg elsker østers og muslinger, faktisk alt fra havet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Haha mente østers – muslinger er mums 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en skøn aften 🙂
  Din nye kjole er jo super skøn!!
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var så skønt at være ude bare manden og jeg. Kvalitettid <3 nu skal jeg undvære ham en hel uge.
   Tak, den er så skønt at have på også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the perfect new season mid-heel boots