the mood for color

Kom til gratis styling & chokolade

buenoPå fredag er det kulturnat og som vanligt er der rigtige mange events man kan tage til og utallige arrangementer for både børn og voksne. Vi er med (næsten) hver eneste år, det er nemlig super hyggeligt at opleve København på en anden måde og samtidig være kulturelle.

Man kan også slå et smut forbi ILLUM. Der er forkælelse på programmet, når Kinder Bueno og ILLUM fredag den 9. oktober kl. 14.00-20.00 inviterer alle, der kunne tænke sig lidt ekstra selvforkælelse, indenfor i Sephoras spændende skønhedsunivers. Her kan du læne dig tilbage og lade de dygtige makeup-artister lægge en flot makeup, der opfylder dine ønsker om det perfekte fredagslook og gør dig klar til en hyggelig Kulturnat. What not to like, blive stylet hos Sephora mens man bliver forkælet med gratis chokolade af Kinder Bueno.

Er du blandt de 400 første, der bliver stylet, kvitteres der desuden med en særlig goodiebag, som kan bidrage lidt ekstra til selvforkælelse derhjemme. Alle som kommer forbi for en gratis Kinder Bueno. Husk, at det er gratis at deltage og alle er velkomne! Hvis du ser mig sammen med min familie så hils endelig 🙂

Indlægget er sponsoreret ved at jeg har givet budskabet videre. Holdninger er mine egne.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the mood for color