The olive green jacket on sale

the perfect new season mid-heel boots


zara hælJeg har fået nye støvler og de har allerede vakt stor glæde. Jeg har ikke gået med andet på arbejdet siden jeg fik dem. De er i læder og fra ZARA. De passer som fod i hose efter kort tids brug. Mine fødder er nemlig lige til den mellembrede side med høj frist og jeg var tæt på at opgive dem, da de blev prøvet første gang. Men nu sidder de lige som de skal på, lidt ligesom når man køber jeans eller læderbukser, så skal de være stramme i starten for at forme sig efter kroppen. Jeg synes, de er meget smukke på den helt enkle måde uden dikkedarer. Udskæringen foroven er super fin, hvilket gør at støvlen ikke skærer mine korte hobbitben over, men på den måde synes længere. Snuden er perfekt, ikke spids men ej heller firkantet og ikke mindst hælen, som skåner lidt indad. Fed detalje! Elsker i det hele taget støvlens slanke sleek look, som vil passe til stort set alt i garderoben.

Mine fødder får et enkelt slank look som jeg kan lide og… ps. også er de super gode at gå i, vigtig detalje. Tænker de vil være helt perfekte med en vamset strik tilsat et par brede flagrende sorte herrebukser. Kan du set det? Damn! må ud og kigge efter sådan et par flagrende herrebukser 🙂 sig til hvis du ser et par…ikke for lange for så vil jeg slæbe dem hen ad jorden. Hvad synes du om mine nye støvler?

Se flere billeder af støvlerne HER

zara hæl 3

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The olive green jacket on sale