Davines - lækker hårpleje serie til tørt hår

The perfect wide trousers

glitter trøje 1glitter trøje 2glitter trøjehm studio bluse || acne cardigan HER || hm trend bukser HER || zara støvler HER

Jeg er totalt inde i en god shoppe karma på det sidste. Og for ikke så længe siden fandt jeg de efterspurgte “flagrende” herrebukser, som jeg fablede om HER kunne være perfekte til de nye ZARA sko. Dem fandt jeg selvfølgelig i Trend afdelingen i hm. Den afdeling gør mig fattig 😀 Bukserne passer mig helt perfekt i længde, højtaljet og i et stof som flagrer/bevæger sig når jeg går. Mærkeligt krav, men ikke desto mindre er de bare sådan et par jeg ledte efter. Jeg føler mig elegant og samtidig prøver jeg en ny stil. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så brede bukser på siden jeg var i starten af tyverne. Jeg har linket til et par herover, men det er desværre ikke dem, minder meget om dem. Mine er med lidt stræk i. Det var mega heldigt for det sidste par tilbage og lige i min størrelse. weeeee… Her har jeg sat den til min glimmer top fra hm aw15 kollektion. Under den er det en top også fra trend afdelingen, købt på udsalg, tænkt som en del som skulle bruges under min transperante kjoler. Men den har vist sig at gå til ret mange sager. Mit outfit består af highstreet mærker, 3 dele HM, 1 ZARA og en enkelt fra ACNE i den dyrere ende. Fan af alle mærker som min garderobe rummer en del af, elsker at blande billigt med dyrt. HM har forresten en rabatkode 3169 som giver 25% rabat, min kode har jeg brugt på de HER. Den udløber vist d. 1/11.

I aften er JP til Halloween fest med klassen, så har jeg 3 timer all by my own. Manden kommer først hjem fra forretningsrejse kl. 21. Jeg elsker de tidspunkter hvor jeg har “min tid” ikke at jeg ikke nyder selskabet af manden og JP, men det er fand… rart at have tid bare selv. Benene op og en god kop matcha te evt. med et magasin eller bog. Ahh… det bliver altså godt.

Kan I have en dejlig aften!
glitter trøje 3

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Fie

  Sikke et lækkert outfit. Du ser brandgodt ud! Og tak for tip om rabatkoden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hvor er du sød!! tak og selv tak 😉 sidste frist er i dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines - lækker hårpleje serie til tørt hår