The Wedding party polka dress

triumph // the one

the one triumphthe one triumph 1For noget tid siden var jeg inviteret til det mest lækre event med fantastisk udvalg af lækkert undertøj. Det var Triumph som var vært og som hostede eventet som gik af staben i deres store flagship store i København. Temaet for eventet var at finde the one, altså finde den bh som sidder bedst på lige netop dig og ikke mindst finde ud af om du har brugt den rigtige bh størrelse i alle årene. Vidste du at 3 ud af 4 kvinder bruger den forkerte bh størrelse, dvs. at undertøjet kan være ubehageligt at have på og man ikke får det fulde udbytte af sin tøj. Det skinner nemlig igennem på tøjet udenpå om man har den rigtige størrelse på og det kan betyde at man får en bedre holdning.

Selv fandt jeg ud at jeg kender min størrelse (high-five self) men det har jeg ikke altid gjort. Det er en god idé at tage et smut forbi Triumph og få det tjekket. Det gør de søde piger/damer hos Triumph kvit og frit.

Jeg kom selv hjem med ovenstående sæt med 2 bh´er og en trusse, fra deres shape wear serie. En fantastisk smuk serie SHEER VELVET SENSATION udført i det fløjlsbløde devoré. Trussen er virkelig skøn, giver et dejlig støtte til maven, især når man som jeg tit har strømpebukser på. Den går højt op, så ruller ikke ned som nogle gør. Min ene bh har det som hedder Magic Wire, som er en blød silikone bøjle. Wow. Den skal altså mærkes på, helt fantastisk. Den har en bøjleeffekt, bare meget behagelig. Jeg gik væk fra den da jeg så det var en push up bh, for jeg har rigelig til gaden og behøver ikke noget hjælp der, men den er ikke så push agtig som forventet. Den smyger jeg bare til kroppen. Så valgte jeg en blød bh i samme smukke serie. Pt. er jeg en sucker for bløde bh´er og det er den 4 i rækken på kort tid. Den er altså også skøn at have på.

Jeg kan virkelig anbefale at slå et smut forbi de kompetente damer hos Triumph!  Og så synes jeg også, I skal tage et kig på denne fine video, som Triumph har lavet i anledning af deres #FindTheOne kampagne. Den er altså ret sød!

Har I fundet “the one”?

the one 2

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Merete

  Tak for et godt indlæg, jeg er selv lige gjort nogle nye bh indløb og er ved at style det efter mine outfits. Jeg fandt dette meget inspirerende https://www.hunkemoller.dk/dk_da/blog/how-to-wear-a-bra-6-looks/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor er det flot.. Jeg mener også at jeg bruger den rigtige størrelse, men får det for en sikkerheds skyld checket en gang imellem… (man kan godt ændre sig lidt 😉 uhh!)
  Jeg har sværget ret meget til Marlie Dekkers, Femilet og Marie Jo de sidste mange år, men det er også bare fordi jeg der kender modellerne og størrelserne..
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig det der “velvet”- sæt du har fået dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, sættet er så smukt og dejlig at have på. Ja, man skal have det tjekket for man kan godt ændre sig med tiden 😉
   Jeg har samlet på Marie Jo tidligere og det er dejligt at have sine favorit mærker man kender og i størrelse.
   Er sikker på at velvet sættet er lige dig også ;-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Wedding party polka dress