Pst... har du set...?

Youheshe rabatkode 25%

123 collage 1YouHeShe.com har 25% rabat på mange af deres ting. Brug koden MIDSEASON15 ved check ud. Koden gælder til søndag midnat. Det er nu man kan gøre et scoop.

Ovenover har jeg samlet mine favoritter som rummer mest fra IRO (strikken og jeans), LALA Berlin (hue og net) og Baum und Pferdgarten (kjole) Jeg kan helt sikkert finde på flere sager derfra for youheshe.com er klart en af mine yndling netshop, men ovenover er de ting jeg har brug for 🙂 Som I need to have *LOL*

Strikken fra IRO er en klassiker med rullekraven og striber og sat sammen med de super fede bukser med svaj sammen et par høje støvler, så er man vist ret lækker her til efteråret.
Strik huen fra LALA Berlin er super handy at have, også er den samtidig smart, når man skal ud i kulden og som jeg tænker vil være perfekt, når jeg er på farten. Jeg er typen som let får ondt i ørerne især på cykel når vinden suser. Nettet under er også derfra og så fin at have i tasken som en ekstra backup. Især for en pige som jeg som altid render rundt med alt mit shit.
Den pudderfarvet blonde kjole overvejer jeg meget kraftigt at klikke hjem fordi vi er inviteret til bryllup i Sydafrika. Tænker den vil være perfekt til bryllupsfest i varmen, men også til julens fester. Eller hverdags chic som modellen med en rå læderjakke og støvler. Selv tænker jeg en lang mohair cardigan og de hvide Adidas Stan smith sneaks.

Jeg har allerede klikket et par items hjem derfra. Det ene af tingene er udsolgt så den er ikke på collagen. Kan du gætte hvad det er? pss..tjek min instagram hvis du er nysgerrig 😉  @chauthetiger hvor jeg har røbet hvad det er. Måske har du allerede været forbi. Skriv hvad du fandt…jeg er nemlig også mega nysgerrig.

Hav en dejlig lørdag aften!

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pst... har du set...?