A treat to myself on black friday

1. advent // guldarmring fra Aagaard

aagaard armring 1

Sponsoreret af Aagaard smykker. Så blev det første søndag i advent og julen er lige på trapperne. I går var manden og jeg til julefrokost hos en kær veninde og hendes kæreste. Det var så hyggeligt og vi endte på diskotek RIVA kl. 2. Til trods for at vi kom sent hjem og rigelig vådt indenbords, så har vi ligget brak i dag, det har der simpelthen ikke været tid til. Vi overnattede hos faster Marianne efter festen og til trods for vi kun fik 5 timers søvn, så har vi begge været fulde af energi. Vi fik endda min svoger på besøg til spontan tapas og dagen er simpelthen fløjet afsted.

Men det jeg ville med dette indlæg er at julen handler om at glæde andre og som lovet, vil jeg også glæde mine kære læsere. Så igennem december vil der være lækre give away af forskellige artede varianter. I dag har jeg valgt at skyde julen i gang med et lækkert guldarmbånd fra Aagaard til en værdi kr. 1895,-  i 8 kt. guld med guldkugler. Det er simpelthen så fint og lige i min ånd 😉 Jeg elsker guld armbånd som de fleste af jer allerede ved, elsker at de kan kombineres på kryds og tværs med andre armbånd. Guld armbånd går aldrig af mode, dette her fra Aagaard er enkelt og passer de fleste. Aagaard laver de fineste smykker og har smykker i mange stil, så det er svært ikke at blive forelsket. Prøv tage et kig HER og se deres lækre hjemmeside. Måske finder du gaven til en du har kær eller måske selv får et ønske herfra.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

  • Del dette blog indlæg på din Facebook væg.
  • Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.
  • jeg ved du deltager ved at sende ❤️❤️❤️ under kommentar feltet herunder

Hav en dejlig 1. advent alle sammen!

Vinder er fundet og kontaktet via e-mail. Tak for alle som deltog. Glædelig jul til alle!!

aagaard ring 3

SignaturChau

57 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A treat to myself on black friday