Get ready with goodiebox

A treat to myself on black friday

acne jensenDet eneste som er røget med hjem indtil videre på en af årets største shoppedag, BLACK FRIDAY, er de her lækre boots fra Acne Studios. Jeg har drømt om dem længe så nu skulle det være. Jeg ved de vil blive en klar favorit, for modellen kender jeg allerede og man går super godt i dem. De er made for walking. De lyse har jeg på HER Der er mange andre sager jeg snildt kunne klikke hjem, men jeg har allerede brugt alt for mange penge denne måned. Bl.a. på en grøn pels i lammeskind, som jeg har vist på instagram @chauthetiger, et nyt acne tørklæde, et par nye slangskindsstøvler fra Jennie Ellen, en blondekjole (til bryllupsfest, så må man gerne *LOL*) og dramatic mohairtrøje fra Acne. Av av..når jeg remser dem op, tænker jeg mon det var det hele 😀

Jeg mangler, som virkelig mangler en ting! og det er en ny skoletaske til JP. Hans skoletaske fra Ticket to Heaven er allerede gået i stykker efter kort tid og det er mega træls. Og desværre har jeg ikke gemt bonen…argh… synes det er dårlig kvalitet når tasken har kostet 700,- den burde kunne holde til bøger og almindelig brug. Den er som ny, men lynlåsen på tasken er røget og det samme på gymnastiktasken. Træls! Så i aften når han kommer hjem fra sin veninde fra Disney Hygge skal vi se på skoletasker sammen. Forhåbentlig finder han en han kan lide.

Der er mange af mine kolleger som skal forbi deres lokale center og shoppe på BLACK FRIDAY hvor mange butikker har åbent til midnat. Hvad med dig har du gjort brug af rabatter på denne dag? hvis ja, hvad har du købt? 🙂

I øvrigt her en liste med sider på en BLACK FRIDAY:

Hunkemöller

25% rabat på alt. Gælder 27/11 – 28/11.

Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode

Minimum

25% rabat på alt. Gælder 27/11

Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode

ASOS

20% rabat på ALT med koden CYBER. Gælder i dag til 29/11.

Nelly

20% rabat på ALT med koden BLACK20. Gælder i dag og i morgen 27/11.

Stylepit

Op til 70% rabat på hele siden. Gælder kun 27/11

Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode

Boozt

Op til 50% på lækre brands. Gælder kun 27/11.

Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode

Zalando

Op til 50% på 70.000 varer. Gælder kun 27/11.

Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode

 

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get ready with goodiebox