Sol nedgang og jule give away

Jurlique new routine

jurlique mistLige for tiden bruger jeg de her produkter fra Jurlique. Jeg elsker Jurliques lækre diskrete duft og deres indpakning er altså også ret lækker. Jeg har brugt serien Purely Bright fra samme mærke. Læs om min oplevelse af den HER hvis du vil vide hvad den serie gør for mig.

Jeg har længe hørt om deres fantastiske serum fra serien Herbal Recovery og tænkte nu skulle det altså være. Og hvor er jeg altså glad for det. Serum Herbal Recovery Advanced serum fra denne serie er fantastisk, den er let at smøre ud og ligger en fin usynlig hinde på huden uden at blive fedtet eller klumpet. Huden får en fin ensartet flade og klar til makeup.
Jurlique avanceret serum er udviklet til at genoprette hudens udstråling, forbedre hudens øverste lag og gøre den smidig, samtidig med at den minimerer de første tegn på aldring og hjælper med at beskytte huden mod miljømæssig påvirkninger. Serum rummer mere end 18 effektive, genopbyggende planteekstrakter og vitaminer, alle til at blødgøre, udglatte, berolige og fugte samt give glød. 18! wow. Apropos glød så er jeg ovenud imponeret hvor meget glød min hud får af denne serie. Har du ikke før mødt en pige med den der helt fantastiske naturlig glød og man tænker wow, det er godt nok flot hud hun har? Det har jeg 🙂 huden er naturlig smuk, ikke med foundation eller masser af pudder, men sådan naturlig hud som shiner uden at være fedtet. Sådan en hud er helt misundeligsværdig. Men nu ved jeg hvad hemmeligheden er. Den glød giver denne her serum og mist for min hud, seriøst. Forstår godt hvorfor denne serum er Star Product hos Jurlique.

Jeg har testet i 14 dage kun ved at bruge serum og Herbal Recovery Mist blot for at se om det var nok til min hud, uden at bruge en creme. Huden har ikke haft behov for andet for den har ikke føltes stram, stadig gennemfugtet med en fantastisk glød. Jeg har enkelte gange lige givet hud et frisk pust for at friske den op. Super dejlig og duften er lækker diskret, som kan bruges flere gange i løbet af dagen. Jeg er ikke sikker på at det er nok for min hud at undvære en creme igennem en vinter sæson, så det er der at Balancing Day Care Cream kommer ind i billedet. Det er fugtgivende creme med botaniske elementer samt A-vitamin, der hjælper med at minimere synligheden af fine linjer og tørhed. Den er dejlig let at smøre ud med en skøn duft. Denne creme er også en af Jurlique bestseller.

Jeg overvejer kraftigt at købe serum til en af mine veninder i julegave. For den er virkelig fantastisk! Kender du skønhedsmærket Jurlique?

Jeg har modtaget produkterne til test, men holdningerne er mine egne.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol nedgang og jule give away