new in // lala berlin cashmere scarf

Wearing LALA Berlin & birthday coming up

lala berling15lala berlin 1
lala berlin 4lala berlin6

hm trend skjorte || moss cph nederdel similar HER || zara støvler HER || lala berlin tørklæde HER

Der er ikke noget bedre end at have et lækkert cashmere tørklæde at smyge om sig på en grå og diset efterårsdag. Det synes jeg i hvertfald ikke der er, specielt ikke når det er fra LALA Berlin. Sorry for billedspam, men jeg er bare ovenud glad for det. Jeg har længe kigget efter et derfra for jeg synes de laver  fineste tørklæder i 100% cashmere, men prisen har afholdt mig fra at købe et. Jeg teasede i sidste uge om at youheshe.com havde 25% på mange af deres sager, bl.a. på LALA Berlin, også var jeg ikke i tvivl. Det har den perfekte størrelse ikke for stort eller lille til at have over sig som sjal og perfekt til at have om halsen over læderjakken. Jeg valgte tørklædet i den lidt tykkere kvalitet for det synes jeg er det lækreste, især til den kolde tid. Det tynde kan blive lidt fesen efter min mening.

Lige pt. stresser jeg lidt for vi skal holde JP 10 års fødselsdag imorgen eftermiddag. Jeg kan slet ikke forstå at min lille baby bliver 10 år imorgen. Han vil gerne have en chokolade kage på sin dag så den skal jeg har bagt i aften, så en ting at strege ud på listen. Jeg har taget mig en fridag for at gøre huset i stand også skal jeg hygge mig med sushi. Alle hans fætre kommer og de har flere gange spurgt hvornår tante Chau kommer hjem til dig og laver sushi 😀 så det bliver sushi som kommer på menuen. Heldigvis også noget mine forældre også nyder meget. Når han går i seng skal jeg have pakket hans gaver ind så de er klar til i morgen tidlig. Ej, det er så vildt han han runder et skarpt hjørne i morgen 🙂 Jer som har fulgt bloggen mange år har set ham fra lille og hvor stor han er blevet på instagram. Han er ikke så meget på her for bloggen er jo mors lille univers. Men herunder er et par indlæg igennem årene hvor han har fået lov til at komme på.

Se ham HER, HER og HER  Han er jo min elskede lille skat ♥

Husk i øvrigt at deltage i min skønheds give away 🙂

lala berlin12

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // lala berlin cashmere scarf