Daniel Welllington nato ur // Rabatkode

Vichy IDÉALIA Skin Sleep

idealia cremerNoget som jeg går meget op i er ansigtspleje. Det er jo det vi først ser når vi møder nye mennesker. Det er en form form for “visitkort” så for mig giver det mig en tryghed at huden er velplejet. Vi vil jo alle gerne have lækker hud, så jeg synes ikke det er svært at pleje den. Men jeg er også typen som elsker at smøre mig ind med lækre cremer, men også fordi det er især vigtigt i denne her kolde tid at beskytte huden så den bevarer fugt, glød og smidighed. Jeg får klar besked når jeg sjusker med rengøring og pleje, så regerer den ved at blive tør og irritabel. Det er for mig en investering at pleje huden for den skal trods alt følge mig resten af livet men giver mig også velvære.

Jeg har helt glemt at fortælle om det nyeste stamme hos Vichy, som jeg har brugt igennem foråret.Den er super til mig, som er en natteravn og ikke altid får mine 8 timer. Der har den altså reddet mig tit. Læs her hvorfor og hvordan den redder mig.

IDÉALIA Skin Sleep er Vichys nye natcreme. Den er udviklet til at enhver kvinde kan opnå sin ideelle hud – også dem, som lever 200%. Den svage rosa, lette gel giver en afstressende fornemmelse ved påføring og forvandler sig til en balm ved let massage af fingerspidserne, der føles fløjlsblød på huden. Brug den om natten på renset hud. Se resultatet om morgenen hvor huden får en flot glød, en frisk og ensartet udstråling og udhvilede ansigtstræk. I IDÉALIA Skin Sleep har Vichy nøje udvalgt 6 ingredienser for at danne et kompleks, der støtter huden i sit arbejde i løbet af natten: LHA, som eksfolierer og støtter cellefornyelse. B3-vitamin, som styrker hudens beskyttende barriere. Hyaluronsyre, som er kendt for sine stærkt fugttilførende og fugtbindende egenskaber. Abrikoskerneolie, som indeholder omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer og er kendt for sine meget blødgørende og beroligende egenskaber. Glycyrrhizinsyre, som er værdsat for sine beroligende egenskaber og for at beskytte hudens hyaluronsyre. Koffein med sine mange hudvenlige egenskaber herunder forbedring af hudfornyelsen. Hypoallergen. Min hud er sensitiv hud og kan lide den, den er desuden testet til sensitiv hud under dermatologisk kontrol. Med styrkende og beroligende kildevand fra Vichy.

Vidste du at i tidsrummet mellem kl. 23 og 03 gennemgår huden særlig dybe genoprettende søvnperioder. Det er ikke uden grund, at man taler om ”hudens dybe søvn”, ”den helbredende søvn” eller ”skønhedssøvn”. Hudens cellefornyelse arbejder på højeste kraft, cellerne samarbejder og reorganiserer sig, den beskyttende barriere styrkes, mikrocirkulationen accelerer og afstødningen af døde hudceller øges. Disse aktiviteter topper under hudens dybe søvn og skal ikke forstyrres, hvis huden skal vågne frisk og udhvilet op næste morgen.

Som resten af kroppen, så sover huden – men den hviler ikke. Under den dybe søvn, arbejder den på sit højeste.
50 ml. 239 kr. vejl. Læs mere om den HER

Jeg har modtaget produkter som gave, holdningerne er mine egne.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Welllington nato ur // Rabatkode