Give Away på make up fra Rimmel

Glædelig Jul!

gaver julen15op snapsjulen 2015ganni blondekjole

d&g stiletIndlægget her er forudbestemt fordi jeg har besluttet mig for at koncentrere mig om familien og hygge med dem, så må bloggen vente. Jeg har nemlig ikke taget fri i år så dagene er i fåtal. Jeg skal allerede på arbejde på mandag. Vil blot ønske alle mine læsere, ALLE en glædelig jul og håber alle er sammen med dem de holder af. Selv glæder jeg mig meget til at være sammen med familien, gå lange ture, snakke og hygge, spille spil, se Disney julesjov og ikke mindst indtage en masse lækkert julemad. Kan I huske jeg skrev at julestemningen var svær at indfinde sig hos mig i år, måske skyldes det at jeg har arbejdet helt til det sidste og haft travlt lige til det sidste. Men nu kan jeg mærke at den er ved at være der. Det hjalp rigtigt meget forleden, da jeg fik pakket de sidste julegaver, mens min mand og JP hyggede over en omgang PS 4 spil. Når tiden er til det, elsker jeg at pakke gaver ind og gøre det festligt. Måske var det stress over alle de ting der skulle nås. Ovenover er et udsnit af de gaver jeg skal give og allerede nu glæder jeg mig til at gøre mine gave modtagere glade.
O.P. Snaps skal nydes med familien 1. juledag hvor JP´s oldemor laver hjemmelavet grønlangkål, sylte og flæsk. Mums det bliver godt med en god snaps til. O.P. Snaps blev i øvrigt kåret til den bedste snaps i vores familie sidste år. Spændt på at se om denne lever op til den forrige fra sidste år.
Hjemme har jeg pyntet lidt om med rødt og julelys. Lysene er faktisk fra Sirius og blev købt fordi jeg en morgenen vågnede op til at jeg havde levende lys stående i lanterne ude i gården. Pyhaaa der skete ikke noget, men nu kan de her lys sagtens tåle at stå i en lanterne hele natten. De pynter også så fint hjemme at jeg overvejer at købe et sæt mere.
Julekjolen fra GANNI blev købt på black Friday og brugt en enkelt gang til en julefrokost. Den har jeg besluttet mig for at have på juleafte. På det seneste er jeg crazy med blonder, så valget blev en blondekjole. Den er så fin med lidt høj hals, blå blonde på sort bund synes jeg er ret elegant. Tilhøret skal være øre vedhæng med blå klar sten på og mine gamle lak stiletter fra D&G. Så kom der lige lidt modesnak på falderebet 😉

Pas nu på hinanden! Stort krammer herfra…

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away på make up fra Rimmel