1. December og en skøn give away

NEW IN // Acne jensen Boots

acne jensenMå jeg præsentere mine nye støvler som hedder Jensen – Totalt materielt lykke. De har stået på ønskesedlen længe og endelig er de mine. Juhu… jeg fandt dem i forbindelse med BLACK FRIDAY, men det var faktisk en fejl, men jeg fik dem alligevel til prisen. De var mit nr. 2 køb i forbindelse med BLACK FRIDAY sammen med jakken HER. I går ankom de så, pakket pænt ind i papir, sirligt lagt i en lækker lyserød boks. Kender I det at man lige holder vejret når man stille roligt fjerner papiret i æsken? Det gjorde jeg. Det er hele støvlen som gør dem til de perfekte støvler. Spids snude med diskret metal skinne fortil, sort grained læder, god hælhøjde og et enkelt sleek look. En støvle som jeg spår en lang levetid 😀 Støvlen kan ønskes og fås HER

Husk i øvrigt at deltage i mine jule giveaways. Pt. er der hele lækre præmier på højkant.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • De er vanvittig smukke! Tillykke med dem 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er generelt ikke så vild med Acnes sko, men disse her er superfede! Har også luret på dem, men prisen er knap så fed :-). De har også lavet en anden model jeg er vild med, minder lidt om denne, men har en højere hæl, siger det dig noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har dem i forvejen i ruskind og man går fantastisk i dem. Men ja, prisen er mindre god 🙂 den anden model du taler om er det ikke dem jeg har på i indlægget foroven?
   De er nemlig i en højere hæl, spids og med metalskinne på snuden som de her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nårh jo, det er det da! Jeg blev bare snydt af, at de var i lak, så genkendte dem ikke lige 🙂 Dem kunne jeg godt tænke mig i skind-udgaven, de er flotte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen så flotte 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. December og en skøn give away