Lækkert undertøj fra Hunkemöller

When the snow arrived…

jennie ellen

ecco taskeacne dramatic strik HER || monki jeans similar HER|| jennie ellen støvler HER|| ecco taske HER

Billederne her er taget for et par uger siden, de dage hvor der kom en del sne enkelte steder i landet. Så meget sne at jeg stod med sne i knæhøjde ude i haven. Brugte mindst 2 timer for at redde vores hæk i haven. Den var simpelthen sejnet om pga. sneen, så jeg stod med en kost og skubbede decideret sneen ned fra hækken og med hele min kropsvægt skubbede den op i igen. Min rododendron plante, som jeg selv har plantet året efter vi flyttede i huset, var også helt segnet om. Med hiv og slæb fik jeg den op, nogenlunde. Håber den kommer sig helt til foråret. Også vores piletræ fik en hård medfart, det mistede 2 store grene øverst, så manden har stået og savet det ned. Hold op, der var kaos på vores vej og manden fik hjulpet 3 bilister ud af sneen, alle kørte med sommerdæk. Så er man altså selv ude om det i flg. min mening. Vildt der faldt så meget sne på en nat mens der andre steder ikke så noget til sneen. Børnene havde det fantastisk med at lave snemænd og der kom kælken til sin ret. Det gode ved det var for mit vedkommende at jeg fik en masse gratis motion. Var ude i vejret i mindst 4 timer og det var nu ret skønt med noget sne.

Her er jeg i mine nye støvler fra Jennie-Ellen. Jeg har jo noget med fodtøj med slangeskind 😉 og støvlerne her har jeg savlet over et stykke tid. Jeg nuppede det sidste par i min størrelse. Mohair trøjen er også ny, jeg elsker den allerede for den er bare noget af det lækreste bløde at putte sig i. ACNE forstår bare at lave strik som er lette og uden at kradse. Min boxtaske er fra ECCO og lavet i det lækreste sorte kernelæder. Jeg synes at ECCO virkelig har oppet sig i de seneste par år. Tidligere forband jeg ECCO med fodtøj til børn eller kedelige ergonomiske korrekte fodtøj. Nu laver de ret lækkert fodtøj, stadig med tanke om at det skal være rart at have på, men de er også bevæget sig over i tasker udført i smarte modeller i lækkert læder. Boxtasken her i den perfekte størrelse til en tur i byen. Jeg kunne ikke stå for den, synes den er ret fin og rummer lige det man skal have med. Modellen er helt simpel, ligesom jeg foretrækker. Er sikker på at den vil holde mange år frem.

Husk at deltage i alle mine julegive away på bloggen. Du finder dem let ved at skrolle igennem bloggen 🙂
2015-12-091

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Det var nemlig så vildt med sneen… vi fik intet overhovedet… men mon ikke vi når det lidt senere på vinteren 🙂
    I øvrigt et super flot outfit… og man lægger rigtig mærke til støvlerne, når resten er sort 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Helt utroligt med alt det snefald. Nu savner jeg det faktisk lidt, for det var så smukt med alt det hvide sne i haven. Lyste så fint op.

      ja, støvlerne lyser ret meget op i det sorte outfit 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fede støvler! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert undertøj fra Hunkemöller