My new BOYY friend

Mine nytårsforsætter

nytårJeg har ikke rigtigt været lun på nytårforsætter som koncept, for hvorfor ikke gøre det man vil bedre/anderledes i løbet af året, istedet for at vente til nytåret. Omend jeg egentlig ikke er fan så kan man jo godt benytte lejligheden til at reflektere og kigge ind ad, hvad der kan eller bør gøres bedre i det nye år. Tidligere har jeg ikke lavet liste, min er en form for indre “what to do”. Det vigtigste for mig er at mål er realistiske og overkommelige. Mål som giver mening for mig og som skaber glæde, og glæde omkring mig.

I år vil jeg prøve at fokusere på følgende ting:

Læse flere bøger, ikke magasiner, men skønlitterære bøger. Manden har læst hele triologien af Follets. 3 moppedrenge. Det bliver nok ikke lige dem i første omgang. Så hvis du har en god bog som du vil anbefale er jeg åbent for ideer.

Se mere kunst. Gå til flere udstillinger og museumsbesøg. Jeg elsker kunst og går altid fra museum fyldt med inspiration og tanker. Tænker altid at det er for lidt jeg kommer ud. Så mere kulturel vil jeg gerne blive på den front.

Dyrke mere motion end det jeg gør nu. En klassiker. Jeg er ikke doven, men vil gerne mere ud og få bevæget kroppen noget mere. Ahem…kan godt mærke at med alderen er formen bare ikke det samme. Min ryg straffer mig også når jeg har været inaktiv for længe. Min krops måde at sige til mig at jeg skal lette rø…

Invitere venner og familie oftere til middag. Jeg har altid fået at vide at manden og jeg er gode værter. For vi nyder virkelig at forkæle vores gæster når de kommer på besøg. Desværre er hverdagen bare så hektisk, især med hans nye job. Så weekender bliver ofte prioriteret til at bare være os hvis ikke den står på vennebesøg eller andre arrangementer vi bliver inviteret ud til. Så der har ikke været nær så mange gæster til middag som forrige år og det skal der laves om på.

Være mere nærværende når jeg er hjemme. Det er min søn JP jeg har mest dårlig samvittighed over. Der er altid tit et eller andet jeg altid lige skal, når han spørger om vi skal spille et spil. Målet er at lære at spille Stratego og RISK. Han skal lære mig det. Også må jeg huske at være tilstede i nuet.

Begynde til Yoga. Inderst inde har jeg nok været bange for at være en fiasko og ikke turde prøve Yoga, til trods for lysten har været der. Manden er begyndt på det og synes det er super godt men også hårdt. Meget hårdere end han havde forestillet sig. Måske skulle jeg hoppe på holdet og gøre alvor af det. Jeg kunne godt trænge til at lære at trække vejret ordentligt, sådan dybt ned i maven og finde en indre ro.

Tænke over hvordan jeg bruger mine penge. Ja, jeg er god til at shoppe, alt for god mener manden og undertegnede. Det jeg bruger flest penge på er klart på mad, tøj, sko, tasker, rejser, restaurant/cafe besøg. Alle ting er noget jeg nyder meget. Tænker jeg skal lave et budget og se hvad jeg egentlig bruger på enkelte poster om måneden. Tror det er sund at stoppe op og tænke over det.

Har I nogle nytårsforsætter? Hvilke?

me

 

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Gode overvejelser du har gjort dig 🙂 Jeg er med på mere motion. Skal tilmelde mig fitness det nye sted. Mere nærvær. Det er ok at gå glip af ting. Flere bøger. Less is more 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. Motion er ret væsentlig for mig ellers bliver jeg så sur og min ryg straffer mig big time. Christian har lige netop blevet anbefalet et fantastisk sted af en samarbejdspartner hvor de tilbyder par yoga med weekendophold. WOW. har sagt til ham at det vil jeg gerne 😀
   Ja less is more…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode nytårsforsætter 🙂

  Jeg vil også gerne træne mere, skal af med graviditetskroppen så snart det er muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er sikker på at du kommer af med graviditetskroppen. Du er nemlig så sej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig gode nytårsforsæt søde 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene HL

  Daniel Kahneman, nobelpristageren, har skrevet en ny-times bestseller om hvordan vi tænker, hurtigt og langsomt, den er meget lærerig og sjovt skreven. Den læser jeg lige nu og anbefaler alle at kikke på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tusind tak for anbefaling. Den må jeg vist lige se nærmere på næste gang jeg er hos boghandleren :blush:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new BOYY friend