Gråt på en gråvejrsdag

Åh BOYY

pungHer på det sidste har jeg savnet at have en lille flad pung, sådan en som blot skal rumme et par kort og det mest nødvendige, når jeg skal ind til byen. En pung som ikke må fylde for meget når jeg bruger min nye BOYY mini slash. Så jeg var ikke tvivl da jeg spottede denne her lille pung med knap 12 cm i bredden. Den er tilmed på udsalg og fra BOYY. Ihhh, det kunne ikke være bedre og mere perfekt også i python skind 🙂  Du kan finde den HER Strøm store har iøvrigt et lækkert udvalg af BOYY tasker og udvalgte er sat ned. Der er iøvrigt også final sale hos dem. Du kan fine Strøm HER

Min søn spurgte mig i går aftes hvilken dag som er min yndlingsdag? øhh…åhh…BOYY manner, mens jeg lige tyggede på den, men til det svarede jeg: “Det må være i morgen for så er det fredag, snart weekend og lønningsdag” 😀

Har du en yndlingsdag?

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Christina

    Hej Chau
    Ville bare høre om du stadigvæk har din Isabel Marant Pour H&M nederdel, i så fald er du så interesseret i, at sælge den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråt på en gråvejrsdag