ZARA Sale

My new BOYY friend

Boyy taske mini slashJeg har fået en ny “ven” allerede i det nye år, navnet er BOYY mini slash, sådan en af slagsen i læder som kan hænge over min skulder. Den anden gode ven med frynser nåede jeg lige at indvie i det gamle år, se den HER. Det var ikke meningen at BOYY skulle med hjem, men skæbnen ville vi var i byen i lørdags, hele familien, for at bytte en én gave i Illum Bolighus. Måske en lille undskyldning for at se lidt på udsalg tænker jeg. JP var så heldig at han vandt årets mandel gave juleaften, det var Kay Bojesen zebra. Planen var den skulle byttes til Kay Bojesen abe. Men så ombestemte han sig alligevel, så det endte med at vi beholdte zebra. Selv har jeg altid villet have aben, så manden forbarmede sig over mig og købte den til mig 🙂 Han er så sød!

Så var vi forbi Illum og der kaldte BOYY mig, ja nærmest skreg for at få mig til at få den med hjem. Og jeg kunne simpelthen ikke lade være for den er jo så lækker og smørblød, med slangeskindsprint. Ihhh..jeg var solgt med det samme. Den havde også en storesøster med sort klap, som jeg overvejede, men lod ligge. Til gengæld har den en fætter, en stor en med pels også i smørblødt læder, som jeg ikke kunne stå for. Fætteren hedder Martin Cube Black, som jeg allerede taget i brug og den er altså også fantastisk. Ja, jeg kan ikke få armene ned, mit taske-hjerte hviner af fryd. Jeg skal nok vise Martin Cube frem ved lejlighed.

Der var generel meget lækkert udsalg i byen, for manden fik en del sager med hjem fra Paul Smith i Illum og et smuk habitsæt fra Birger Christensen. Så alt i alt en god tur, men det var hulens kold og JP frøs meget. Vi måtte forbi nærmeste H&M og købe et par lange underbukser til ham som han fik under sine bukser. Selv fik jeg et par lange håndledsvarmere i MONKI til en flad 20´som jeg brugte som benvarmere. Ahh…det hjalp. Vi spiste lækkert italiensk frokost i en af sidegaderne til Gråbrødre Torv. Et sted manden fandt på Tripadvisor, som vi i øvrigt er stor fan af. Vi bruger det altid på vores ferier og er indtil videre aldrig blevet skuffet over maden når vi har brugt den. Kender I Tripadvisor?

Summa summarum ovenpå denne smøre har Maria lavet en fin beskrivelse af BOYY tasken lige HER. Lige mine ord 😀 min taske er bare i “slangeskind” som jeg personligt bedst kan lide. Jeg er jo en sucker for slangeskindsprint som HER og HER og HER min samling af ting med slangeskind er efterhånden blevet udvidet med skønne sager. Er I fan af BOYY? 🙂

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Genial titel, hihi. Jeg er vild med tasken og slangeskindet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så smuk! Virkelig misundelig. Tillykke med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg er også så glad for den at den endelig er blevet min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw ja, hvor er den fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor det lyder som en skøn shoppingdag. Vi er også totalt fan af Tripadvisor og nu er jeg også selv… efter flere års brug selv begyndt at smide anmeldelser ind… det er jo også smart, at man kan gemme de steder man har besøgt – for tænk hvis man kommer til samme sted igen og ikke kan huske restauranten 🙂
  og Boyy!! ha ha du er altså uforbedrelig… den er altså bare så fed – sådan lidt rock’n roll og stadig også virkelig fin.
  Jeg ønsker mig også den lille af dem og faktisk også meget gerne med slangeskind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var en perfekt shopping dag! Min mand har brugt det i flere år og anmeldt mange steder. Ja gem de gode steder, dem kan man også anbefale til andre.
   Ja, du kender mig, totalt uforbederlig 😀 men den er så fin og som du skriver sådan rock and roll. Størrelsen er perfekt og med slangeskind og på udsalg. Så skulle den altså med hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA Sale