The fur keep me warm in windy weather

Zara og Leo

zara og leo
zara leo moccasin 1Der var et stort menneskemylder i København i lørdags, især i ZARA var der rigtig mange mennesker. Der er jo også slut spurts udsalg i mange butikker, så det er nu man skal kigge hvis man vil gøre et scoop. Jeg var selv i byen i lørdags for at få lavet glasset på min telefon og for at returnere en hvid flæsebluse i ZARA. Istedet for blusen fandt jeg de her fine leopard fusser i ægte pels til blot 129,- nypris var 559,- haps. Umiddelbart det sidste par som var gemt under lange frakker. Det er mine nye hjemmefusser og jeg elsker dem allerede. De er med rågummisål så virkelig dejlige bløde at tusse rundt med derhjemme. Især her i vinteren da vi ikke har gulvvarme hjemme. Men det gør heller ikke noget når de her er på fusserne. Er de ikke bare fine?

En anden favorit ting i øjeblikket er også min BOYY minislash taske som jeg skrev om HER. Så jeg har tilføjet lidt dyreprint i min garderobe. Jeg elsker dyreprint i små doser og de er to er perfekte hver for sig. Lige nok til at at der kommer lidt roar på dagens 😀

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The fur keep me warm in windy weather