Ferie shopping

♥ Kobberbryllup ♥

15_double_happiness-1kobberbryllup 2kobberbryllup 3Juhhuuu…så har manden og jeg været gift i 12,5 år!!! For præcis 2 uger og 1 dag siden kunne manden og jeg fejre kobberbryllup. Tiden flyver så stærkt og faktisk kom vi i tanke om at det mens vi var i Sydafrika, at det var dagen hvor vi kunne fejre 12,5 års lykke og kærlighed. Så vi havde ikke planlagt noget specielt, men hey vi var på ferie i et af verdens kontinenter, nød livet i fulde drag med god mad, vino og oplevelser, det hele krydret med 25 grader. Not bad at all, så vi klagede ikke. Og bedst af alt, så var JP med og turen blev en oplevelse for livet for os alle 3.

Her er billeder fra vores bryllupsdag, fra dengang hvor man fysisk fik fremkaldt billeder, hold op, det kan jeg altså godt savne i dag. Det er ikke ligesom i dag hvor man har det hele på en usb eller på computeren, det var bare noget helt andet at sidde med fysiske billeder. Billederne her har vi fået af en af vores gæster, moster Lilly som er husket og elsket for at have den passion at tage billeder til alle familie arrangementer. Det kan vi kun glæde os over i dag. Jeg er ofte blevet sammenlignet med hende på den front hi hi…

Jeg kan stadig ikke tro vi har haft kobberbryllup, det er så voksent agtigt på en måde. Jeg bliver helt varm i kroppen og glædes over billederne og minderne om en dejlig dag som er lagret i min krop ♥ Føler mig lykkelig over stadig være (ny) forelsket i manden. Jep, den er god nok, han synes jeg er crazy 😉 men hey hellere det end … (men der er også tider hvor jeg synes han er dum) og sådan er det jo for de fleste, men ingen tvivl at det gode i allerhøjeste grad har overskygget. Vi har haft virkelig mange gode oplevelser sammen, herhjemme og alle de udlandsrejser vi har nået sammen, her kan bl.a. nævnes bryllupsrejse til Stockholm,  en kæreste tur til Tenerife (her blev JP lavet). Bruxelles, hvor han havde mange møder og jeg kom der i weekenden, Paris var også en yndet destination fordi han var der også passede det med at jeg rejste ned til ham fredag eftermiddag efter arbejdet. Åhh…det var tider. Madeira turen var JP første rigtige udlandstur som han kan huske, London lige før Olympiaden og direkte fra Spanien turen, Toscana i sommehus to gange begge gange med hans familie, hvor vi forlænget ferien med en uge bare til os. Åhh..Rom og Firenze, har jeg kun gode minder om 🙂 god mad og shopping muligheder. Spanien, Slovenien, Kroatien 2 gange, Venedig to gange, Japan (bedste tur ever) og Sydafrika. Skiferie i Norge og Sverige. Vi skal til Firenze til maj og jeg glæder mig allerede. Det er manden som arrangerer og booker hoteller altid. Jeg læner mig bare tilbage og nyder det. Håber der venter mange gode oplevelser for os.

Jeg synes jo ikke selv jeg er blevet et år ældre når jeg ser billederne 😉 ah dog… hihi… Heldigvis har jeg fået mig en yngre model og han holder sig squ meget godt. Vi har det sjovt og kan stadig overraske hinanden. Han synes til tider jeg er skør med et smil på læben, til det siger jeg at den dag han ikke længere overraskes af mig, skal han være bekymret 😀 hold op jeg elsker ham ♥ og at vi sammen har skabt den bedste dreng i hele min verden. Også ligner han sin far på mange måder … og lidt mig også. Ham er jeg stolt af hver dag!

kobberbryllup 4Min kjole er  fra Stasia som i øvrigt var meget professionelle og søde. Jeg prøvede blot én kjole og det blev også den jeg valgte 😉 mandens tøj er fra Dolce et Gabbana, som han ikke har kunne være i siden brylluppet, men nu har han tabt sig 14 kg på 1 år. Så flot! så det havde han selvfølgelig på til sin vens bryllup i Sydafrika.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie shopping