Down Time // Ned tur

DOVE REGENERATE NOURISHMENT GIVEAWAY

DOVE1

Jeg håber I har haft en dejlig påskeferie. For vores vedkommende har det været en blandet fornøjelse. For første gang har vi ikke været sammen med familie i påsken, ikke andet end kort tid med mine forældre samt kort visit fra min svoger og svigerinde med deres børn. Vi fik en hurtig sviptur i Malmø med hygge, shopping og sushi frokost. Men decideret påskefrokoster med familien har vi sprunget over. Tiden i påsken har stået på boligjagt, jep i stor stil. Og vi er blevet rundforvirret, lidt klogere og så vender det igen og så er man i rådvild igen. Sådan har det været…en rutsjetur uden lige. Det er ret hårdt for både manden og jeg, så vi har været ovenud glad for at JP kunne komme med i sommerhuset i et par dage sammen med sine fætre. Han er nemlig efterhånden godt træt af mors og fars boligsnak og det forstår vi også.

Lige inden påsken blev jeg overrasket af den fineste forårsbuket af DOVE, så perfekt lige op til påskeferien. Så jeg har nydt den i fulde drag og den blomstrer stadig i stuen. Jeg var også så heldig at få lov til at prøve den nye serie fra DOVE som hedder Regenerate Nourishment hårpleje serie. Det er så dejligt at blive forkælet og jeg har haft tid til at prøve det hele og det er lækkert. Men det er ikke kun mig Dove vil forkæle med lækkerier. De har nemlig været så søde at sponsorere en super lækker konkurrence. I har mulighed for at vinde samme serie derfra.
For mit vedkommende er mit hår tørt og kruset, men jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som kæmper at få det rettet op. Især efter vinteren er håret bare mere medtaget. DOVE serie lover med de 3 produkter at hjælpe med at få det på ret køl så håret bliver genoprettet hårstrå for hårstrå. Hemmeligheden bag den nye serie, findes på havets bund og er rødalger. Tilfører næring til håret og efterlader det blødt, så det både syner og føles velplejet. Produkterne indeholder også en avanceret keratinformel, som genopbygger hårstråenes struktur indefra. Ligeledes tilfører aktive fibre i formularen styrke og liv til ødelagte hårstrå, og silikone efterlader håret blødt og glansfuldt. 

Serien i kan vinde indeholder følgende:
– 250 ml. Dove Regenerate Nourishment Shampoo: renser håret og efterlader det øjeblikkeligt plejet og næret. Endvidere styrker de aktive ingredienser i denne shampoo hårstråene på ydersiden såvel som i dybden, så håret opleves stærkere.

– 250 ml. Dove Regenerate Nourishment Conditioner: En balsam som øjeblikkelig tilføre pleje og næring til håret, tilfører håret øjeblikkelig pleje og næring – bl.a. takket været de næringsrige rødalger, som også hjælper med at genopbygge hårets struktur.

– 50 ml. Dove Regenerate Nourishment serumolie: En  olie som er en innovativ kombination af alt det bedste fra både olie og serum. Dette betyder, at produktet både virker på overfladen og i dybden, så håret bliver glansfuldt, blødt og let at arbejde med.

For at deltage skal du blot:

  • Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.
  • Skrive en kommentar til indlægget her.

 

Indlægget er sponsoreret ved at jeg må udlodde denne præmie, holdningerne er mine egne.

DOVE 2

SignaturChau

45 Kommentarer

 • Eva

  Krydser fingrene 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja schlosser

  Lyder som lige hvad mit hår har brug for! Jeg krydser fingre😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Lækkert 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Virkelig god serie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det vil jeg meget gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Det kunne da være dejligt 🙂

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg vil gerne være med. Bloglovin driller desværre og jeg kan sjældent “save” efterhånden. Og jeg kommer oftest ind via Facebook nu, men jeg følger via bloglovin også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Lyder super lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Super lækre produkter. Håber jeg er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det ville være skønt,med lækre produkter til mit tørre, triste hår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihh, det ville være lækkert <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Sikke en skøn præmie! Den vil jeg bestemt gerne vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Krydser fingrene❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Schougaard Nielsen

  Krydser fingre – Og følger på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Deltager meget gerne og krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Krydser fingre for at i snart finder drømmeboligen…
  Mit hår trænger i den grad til til ekstra god behandling oven på vinterens kulde..
  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dove har altid nogle lækre produkter! Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg vil meget gerne være med! Mit hår trænger gevaldigt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Nu skal min datter forkæles hun er ved at gå ud af sit gode skind😳 hendes fantastiske lyse lange krøllehår kruser og er mega knastør. Så træls at se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Det lyder da til at være en supergod serie! Mit hår er også tørt – og meget fint. Åh, drømmer om tykt, naturkrøllet hår! Men det kan serien her nok trods alt ikke give mig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  ville være skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie N

  Åhhh det ville mit stride, tørre vinterplagede hestehår elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lækre produkter, som mit tørre hår ville have godt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det er virkelig en lækker præmie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  sikke en lækker omgang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Lækker konkurrence, jeg krydser fingre. God weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Åh, mit hår ville elske lidt forkælelse. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det lyder så godt. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Ihh, en lækker konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Krydser fingre for lidt lækkerier til håret. Efter flytning og ombygning og med 3 teenage drenge i huset er mor blevet godt forsømt de sidste 4 måneder og nu skal jeg “opdateres”. Håber mit hår kan få et forårs boost og komme til hægterne igen God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig gevinst! Jeg håber, jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl

  Lækkerier ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Lyder som lige hvad mit hår har brug for.Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Åh det vil være lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Det kunne jeg virkelig godt bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika

  Oh ja tak! Er så træt af mit hår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Down Time // Ned tur