Ny Badedragt og Sports bh fra Hunkemöller

Down Time // Ned tur

vrs glittervrs glitter 1vrs glitter 2vrs glitterblazer || hm trend bukser || ecco taske || zara støvler

Min weekend har stået i skuffelsen tegn. æv bøv for..huset vi bød på viste sig at rumme flere risiko end vi troede. Risiko at løbe ved køb. Vi fik nemlig en bolig sagkyndig ud for at se på huset i dens helhed, høre hans vurdering hvad der skulle laves og hurtigt kunne vi at se at beløbene til sammen løb op på i et niveau, hvor det ville gøre ondt. Så vi bad om mere nedslag på huset. Vores advokat skrev til sælger med begrundet svar for dette og desværre var sælger ikke til at rokke ved, de kom ej heller med et modbud. Så derfor er handlen blevet annulleret. Åhh.. det er så træls og ærgerligt, vi synes vi kom med et fair bud ovenpå det den boligsagkyndig fortalte os, ærgerligt at sælger ikke engang vil mødes på halvvejen. Manden og jeg har virkelig måtte gå en lang tur i weekenden og få snakket det igennem. Vi må op på hesten igen og se efter noget nyt. Så bloggen ligger lidt hen ovenpå alt det hus halløj. Tiden er brugt på megen snak om tilstandsrapporter i lange baner, udtryk som advokatforbehold, fugtsikring, servitutter, nedre sokkel, blyinddækning, K0-K1-K2-, terrændæk, er ord som er blevet en del af mit ordforråd. Så jo det er ret nedturs agtig, for der er brugt meget tid på det hele. Men hold op jeg har lært meget af det hele. I mellemtiden håber jeg håber I kan nøjes med dette outfit post.

Billeder her er taget et stykke tid siden. Faktisk tidligere på året hvor der var sne og høj sol. Min blazer er fra VRS og den har jeg været ret glad for. Det er sådan en som sætter lidt glitter og spræl på en hverdag. Den er nem at style og går til det meste. VRS fås i Føtex og jeg kigger tit lige der forbi når jeg handler ind. De sorte bukser er fra Trend afdelingen, jeg er fan af Trend afdelingen og det er faktisk herfra jeg tit finder de gode sager jeg bliver mest glad for i længden. De her bukser er simpelthen så behagelige at have på, med let stræk og højtaljet. De krøller heller ikke.

Håber I hænger ved. Om ikke så længe kommer der en lækker give away. Hav en dejlig dag!

SignaturChau

3 Kommentarer

 • Øv med huset søde, vi burde have haft en byggesagkyndig ude inden vi købte… Der er så mange mangler og problemer her.

  Du ser fantastisk ud 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg får helt ondt af jer at I ikke fik en byggesagkyndig ude inden I købte 🙁 Det er en af livets største investeringer så vi har lært af denne proces at der skal en ud hver gang når vi er kommet så langt at skrive under på en købsaftale. Vi havde også advokat og er så glad for vi havde det. Han er boligadvokat og læser bare tingene og får dem bedre end os almindelig mennesker 😉 så glad for vi fik skrevet under med advokatforbehold.
   Jeg håber ikke at jeres hus volder Jer alt for mange problemer. Især ikke når den lille er på vej.

   Det er så spændende 🙂
   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  Mener at advokaten forstår det med småt meget bedre end os almindelige mennesker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Badedragt og Sports bh fra Hunkemöller