Livet lige nu

Home again from South Africa

sydafrika yaghthavnepromenadebilletterhjul chghjul udsigthjul udsigt 1pariserhjulSå er vi kommet hjem fra en helt og aldeles magisk tur i Sydafrika. Magisk på samme mange måder, at ord ikke kan beskrive turen som helhed. Det kender I sikkert godt. Jeg kan kort nævne at vi har oplevet smuk smuk natur, søde mennesker, fået eminente madoplevelser, oplevet et 4 dages bryllup, boet på dejlige steder, mødt de sødeste mennesker, set et af verdens 7 wonder of nature steder = Table Mountain og meget meget mere. Jeg kan fortælle så meget fra turen, men det tænker jeg at I bliver trætte af. Så jeg vil blot poste nogle indlæg med billeder, som viser lidt fra turen. I har nok set et par enkelte på min instagram.
Det har især været hårdt at komme hjem til frostgrader når vi havde 25 grader hver eneste dag og bare kunne gå rundt i shorts og sandaler, så jeg synes det er helt vildt koldt at komme hjem. Det føles underligt nok som om det er koldere nu end da vi tog afsted. Jeg glæder mig så meget til igen at kunne have bare tæer i sandaler igen.

Der sker simpelthen så meget i vores liv pt. at jeg ikke kan følge med. Det er også derfor bloggen har ligget lidt stille i den senere tid. Vi kom hjem i sidste uge og min mailboks har bugnet og jeg klør på at besvare alle mails. Tiden op til turen havde vi travlt med ejendomsmægler og faktisk kom han forbi for underskrifter blot en time inden vi skulle afsted med vores kufferter. Jeg var slet ikke klar til at tage afsted og det var også meget mærkeligt at se vores hus til salg med billeder af huset fotograferet mens vi var bortrejst. Vi bød nemlig på huset vi gerne vil have mens vi sidder i transit i Munchen lufthavn, hvor crazy er det lige! Vi har ligget i forhandling med sælger og mægler. Hold op det er spændende!Vi er ved at være i hus..he he… som du kan se så fik jeg helt ondt i maven af bar spænding.

Her er det billeder bl.a. fra en af de første aftener i Cape Town. Klokken er lidt i 18 og der er stadig lun. Vi får en fantastisk ud over havnen og promenaden fra hjulet. Alt er billigt i Cape Town og turen kostede vist kun 70,- for voksne og 50,- for barn. Vi fik 8 ture i hjulet lige i overkanten 🙂 Jeg håber ikke det gør noget at der kommer et par indlæg fra turen. Det er altså også dejligt at komme hjem 😀

Hav en dejlig aften!

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Mette

  Super fint outfit på første billede! Hvor er toppen og skoene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak. Toppen er faktisk en kjole og fra ZARA. Skoene er fra CROCS 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  WHAT??? Jeg havde aldrig gættet at skoene er fra CROCS. Imponerende 🙂

  Tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   he he…ja den er god nok. Jeg har faktisk flere sandaler fra CROCS i samme model. Hvis du søger CROCS så kan du se dem. Denne model er ny for mig. Man går super godt i CROCS også er de praktiske når man er på ferie. De vejer ikke noget i kufferten, også kan de komme med på stranden uden at tage skade. Om morgen en tur i bruseren, også har man et par nye sko hver dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet lige nu