♥ Kobberbryllup ♥

Ny Badedragt og Sports bh fra Hunkemöller

badedragtbadedragt1Jeg kan næsten ikke vente til at det bliver sol og sommer herhjemme så jeg kan komme udenfor og lufte min nye flotte badedragt fra Hunkemöller. Heldigvis så kan man mærke på vejret at det går den rigtige retning, for hold da ferie, det har været flotte solskinsdage i de sidste par dage. Det er så dejligt og jeg bliver helt glad i låget når vejret er så flot. Om morgenen kan jeg høre fuglene kvidre lystigt, også ved jeg bare at vinteren er på retræte og foråret er lige omkring hjørnet. En ny sæson kræver også en ny badedragt og i år er jeg faldet pladask for denne retro inspireret model med halterneck. Jeg er generelt glad for halterneck, synes man får flotte skuldre af det og det er samtidigt meget feminin. Badedragten er med formstøbte skåle så barmen ikke bliver helt flad 🙂 printet er så fint og rynkeeffekten på maven giver dragten liv. Jeg elsker deltaljen ved brystet og kantbåndet som går hele vejen op fra ben op til bindebåndet, visuelt bliver man lidt længere og det samler badedragten. Den er så fin, så jeg prøvede den faktisk med en plisseret gul nederdel. Den kan sagtens bruges som top til sommer eller på vej ned til stranden så er man badeklar. Glæder mig allerede til at bruge den. Jeg synes Hunkemöller har et fint udvalg af badedragter for alle smag og priserne er rimelig. Se udvalget HER.
sport bhsportsbh 1En anden fritidssag som er kommet i garderoben er denne sports-bh. Mine sports-bh´er er efterhånden alle ved at være ret slidte, så der måtte noget nyt der på den front. For mig er en sports-bh alfa omega, når jeg er ude og løbe. Det var til min rædsel at jeg ikke kunne finde en sports-bh inden vi tog afsted på ferie i Sydafrika. Manden og jeg har altid løbeskoene med når vi rejser. Vi synes det er en god måde at begynde dagen på og samtidigt sondere områderne vi bor på. Det hele gik desværre lidt stærkt inden turen til Sydafrika, så jeg var nødsaget til at købe en billig en da vi var dernede, men den kun gav medium støtte og det er ikke nok. Mit behov er maksimal støtte og det giver denne her. Den er med Zip & go, som er med lynlås på forsiden som gør det nemt at tage af og på. De brede skulderstropper som krydser i ryggen gør at de ikke falder ned over skuldrene samtidigt med at de letter presset. Jeg synes den er pæn af en sports-bh at være pga. sømmene, men de sikrer også, at stoffet forbliver ekstra stærkt. Jeg er afhængig af sports-bh. Husker du selv at bruge en når du dyrker motion så man ikke får hænge barm?

Hunkemøller har et bredt udvalg af sports bh´er, lige HER.

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller, men holdningerne mine egne.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ Kobberbryllup ♥