Home again from South Africa

OGX ANTI-BREAKAGE SHAMPOO OG BALSAM

ogx pinkJeg tester en del produkter til håret og lige i øjeblikket er jeg kæmpe fan af de her 2 fætre. De var også med til Sydafrika og blev brugt af hele familien. Derfor er det en glæde når jeg får tilsendt noget til test, som jeg rent faktisk bliver fan af, så vælger jeg at skrive om det her på bloggen. Det er nemlig de gode produkter som fortjener “taletid” synes jeg. Mit hår elsker dem og duften er helt fantastisk. Det er velkendt med OGX produkterne at de altid dufter som noget der er lige til at spise. Det er også en del af oplevelsen under bruseren som jeg godt kan lide. OGX serien har jeg testet før HER og HER så forventningerne til denne serie anti-breakage havde jeg store forventninger til. Serien er perfekt til vintertræt tørt hår, som savner spændstighed. Hår som trænger til styrke i de kolde måneder hvor håret er ret udsat for kulde og varme, styrke for at det ikke knækker. Mit hår føles mere elastisk, lettere at rede ud og dermed blankere efter brug. Prisen på produkterne er økonomiske for de er ret drøje i brug. Jeg har allerede anbefalet denne serie til mange af mine veninder og nu også til jer <3

Serien kan købes HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home again from South Africa