DOVE REGENERATE NOURISHMENT GIVEAWAY

Time for a change

fuglfugl1fulge 5hm trend bluse || hm denim nederdel similar here|| acne jensen støvler

Weeee…man kan virkelig mærke at foråret er lige på trapperne og det er så dejligt. Solen, varmen, lyset…jamen jeg glædes over det hver dag. I vores hjem, elsker jeg især lyset i stuen, når jeg kommer hjem. Hele vores stue/køkken alrum bliver oversvømmet af lyset som kommer ind af de store terrassedøre. Jeg elsker især tidsrummet hvor solen er på vej ned, for der er lyset helt gyldent og varmt. Elsker at sidde i min lænestol omringet af mine grønne planter og bare nyde øjeblikket. Elsker I ikke også bare foråret hvor dagene bliver længere og lysere, hvor alt begynder at spire?

Med foråret betyder det også lysten til farver og mere spræl melder sig. Der skal ske noget nyt. Jeg glæder mig til at simpelthen så meget til at hoppe i noget med farver og hive sommergarderoben frem igen. Jeg fik lige afprøvet noget af det lette tøj og have bare fødder i sandaler i februar da vi var i Sydafrika. Fantastisk! men vinteren var på en måde virkelig hård at komme tilbage til efter turen. Her har jeg taget hul på foråret med en bluse med det fineste fugleprint i pink og flæser i den ene side. En bluse, jeg så første gang på instagram, men var meldt udsolgt i de fleste hm butikker. Men så dukkede den heldigvis op online med rabat, så vupti var jeg en bluse rigere. Helst ville jeg have bare ben til den, men selvom solen er fremme så er det altså stadig koldt og forårs forkølelse dem gider jeg bare ikke. Så det blev altså med strømpebukser.

Husk i øvrigt at deltage i min DOVE give away med skønne hårprodukter lige herunder.

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOVE REGENERATE NOURISHMENT GIVEAWAY