Time for a change

Müslibarer fra Nutrilett

nutrilett

Er du også typen, der nogle gange løber ud ad døren uden at nå morgenmaden? Eller melder sulten sig ikke lige med det første? Så er Nutriletts to nye breakfast barer lige noget for dig.

Nutrilett har nu for første gang introduceret en morgenmadsbar, der kan supplere kosten, når man ikke har tiden eller lysten til at sidde med en traditionel skål morgenmad. De to nye barer er velegnet som en del af din morgenmad, eller når du trænger til en fyldig snack. Barerne er ikke måltidserstatninger. De er smagt til efter klassiske morgenmadssmage og er baseret på havre og quinoa, som har en let nøddeagtig smag. Barerne har et højt indhold af fibre og protein. Jeg har foræret et par stykker til min mor som hun har liggende i sin taske. Hun er glad for dem fordi de hjælper lidt på blodsukkeret hvis hun går sukkerkold. De er perfekte, når man har travlt eller er på farten  – og de er også rigtigt gode i løbet af dagen eller om aftenen, når den lille lækkersult melder sig.

Breakfast barerne fra Nutrilett kan med rette kaldes müslibarer – de er baseret på havre og quinoa og indeholder elementer af det, som mange normalt ville spise til en sund morgenmad. Jeg er mest til den med æble og kanel, men begge har en god müslismag og de er perfekte til at stille den lille sult og trang til noget sødt om eftermiddagen. Min mand og JP kan også lide dem så det er et plus. Jeg har et par stykker liggende i bilen  en form for back up når den søde tand melder sig når vi er på farten.

Oat & Berries med havre, græskarkerner, kokos, quinoa og bærstykker indeholder 162 kalorier.
Apple & Cinnamon med havre, quinoa, mandler, æbler og kanel indeholder 153 kalorier. Breakfast barerne har et højt indhold af fibre og protein og min oplevelse er, at de giver en overraskende god mæthedsfornemmelse.

Du finder barerne i mange supermarkeder, hos Matas og fx på Nutrilett.dk.

Indlægget er sponsoret ved at jeg har testet dem. Holdningerne er mine egne.

SignaturChau

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for a change