Batavus by Christiane

Mit hår elsker …

babyliss fønbabyliss føn 1

Jeg beklager virkelig stilheden på bloggen. Det er ikke med vilje, men jeg har simpelthen været hængt helt op jobsmæssigt og privat. Jeg har stadig mega travlt og det er blevet for meget, vil ikke komme ind på hvordan jeg har det, da det ikke rigtigt vedrører dette indlæg. Synes bare jeg skylder Jer en forklaring hvorfor der har været stille på bloggen. Jeg overvejer at få en gæsteskribent til at skrive på min blog for at aflaste mig. Jeg håber I stadig hænger ved alle jer kære læser <3

Jeg går til mange pressemøder og bloggerevents, og ofte mange af dem går med at drikke et lille glas med bobler, spise lidt mad og hyggesnakke. Imens man prøver ihærdigt at lytte interesseret til en stakkels produktansvarlig, der prøver at få sit budskab igennem. Men nogle gange møder man også nogle mennesker, som virkelig har styr på det, de laver, og som man bliver både inspireret af og lærer noget nyt af. Det skete for mig får 14 dage siden hvor Babyliss præsenterede en ny hårtørrer og gav gode tips for hvordan man bedst fønner sit hår, så man får det fineste bløde hårlokker.

De præsenterede en ny hårtørrer og den er simpelthen så god, at jeg må dele det med Jer. Jeg har nemlig kun haft gode hårdage efter den er kommet i hus. Først og fremmest kommer du ikke udenom, at den rette føntørrer er alfa og omega hvis du vil have lækkert hår. Heldigvis er det ikke raket-videnskab at købe en god føn, og det behøver slet ikke koste en formue. I den sidste periode har jeg døjet med meget tørt og kruset hår (altså virkelig krus og det knækker) så meget at jeg har overvejet at blive klippet kort. Men med denne hårtørrer har jeg skubbet den idé bort. Mit hår bliver nemlig så dejligt blødt og let at redde ud efter brug af den. Jeg har også lært et par trick, et af dem er at håret helst skal fønnes med kold luft, fra start til slut, ikke som jeg tidligere har gjort kun at gøre det til allersidst. Desuden er det bedst for håret at der bliver fønnet mindst mulig tid, altså give den fuld gas istedet for lav tempo, også på kold luft hele tiden. Som I kan se så har jeg den sat på maks. kold luft og maks. styrke. Denne føntørrer er med 2200 W og med ion teknologi, som hjælper små krusninger i håret til at falde ned. Til trods for den relativ store motor, så har den lavet således at den ikke larmer så meget i forhold til andre med samme motor størrelse.

Når du føntørrer bør du altid have et stylingprodukt i – ikke mindst for at beskytte det mod varme. Jeg har ikke nogen favorit, men i øjeblikket bruger jeg den fra Vidal Sassoon Heat & Shine mens håret er håndklædetørt. Prøver så vidt muligt at fordele det så godt som overhovedet muligt inden jeg fønner det. Reder det forsigtigt igennem med fingrene for ikke at knække håret og efterfølgende med en børste. Jeg slutter af med en olie fra OGX, kukui oil er god for den lægger håret ned og tynger det ikke.  I serien Kukui er der brugt nøddeolie fra Hawaiis nationaltræ kukuí, som er brugt igennem flere årtier, og en god plejende olie til tørt og kruset hår. Jeg er stor fan af OGX generelt, også dufter håret så dejligt.

Jeg vil helt klart anbefale denne hårtørrer, og prisen for den er tilmed god i denne klasse. Den ligger til omkring ca. kr. 599,-  men jeg har fundet den til en meget billigere pris nemlig kr. 377,- lige HER

Olien fra OGX er også et must, den kan fås HER

Jeg har modtaget produkterne til test, men holdningerne er som altid mine egne.

kukui

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Den lyder så god, ærgerligt jeg ikke kunne være med 🙂 Gæsteblogger gerne hos dig, søde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er den bedste føntørrer jeg har haft so far 😀
   Du må meget gerne gæsteblogge hos mig søde:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batavus by Christiane