New In // Neo Noir Nederdel

Klar til sol og strand!

hunkemøller badedragt

hunkemøller nederdelhunkemøller badedragt 2016

Jeg har fået mig den flotteste badedragt og strand nederdel fra Hunkemöller. Hunkemöller kender de fleste af os for fine produkter indenfor lingeri, men vidste du at de også har nattøj, sportstøj og badetøj. I år synes jeg bare at badetøj hitter, så jeg var allerede godt dækket ind på den side, men jeg blev simpelthen forelsket i denne blå/lilla badedragt Marrakesh Blue Ocean at den måtte jeg have. Farven på den er simpelthen så smukt for den changere i lyset og snittet på badedragten fantastisk. Den er god til at skjule min lille topmave pga. draperingerne fortil og giver samtidigt stoffet spil. Ikke nok med det så har den lette formstøbte skåle, så man ikke bliver helt flad, ikke meget fyld men lige som jeg bedst kan lide. For jeg har rigelig i forvejen, men perfekt til at holde dem på plads 🙂 Den sidder lige som den skal på mig…juhu…nu må det gerne blive sol og strandvejr igen. Hvad sker der lige med vejret lige pludselig?!
Badedragten fås desuden også i en turkis udgave, så pæn altså lige HER bliver helt i tvivl om jeg skulle vælge den også 🙂

Jeg fik også denne fine sorte Native Glam nederdel, som er perfekt lige til at hive udover badedragten så man føler sig mindre bar. Dejlig nem at hive over for er med elastisk i taljen. Perfekt når man er på vej til og fra stranden. Jeg synes sagtens den kan bruges på en sommerdag med en enkel t-shirt til. Hvad med dig er du strand klar?

Se iøvrigt hele deres badeserie HER

Produkterne er modtaget som gave, holdninger er som altid mine egne.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Neo Noir Nederdel