sommer i danmark

New In // Neo Noir Nederdel

neo noir

 

Neo Noir Sky Skirt

Jeg har været mega dårlig til at beholde mit dankort i pungen på det sidste. Som virkelig dårlig, ved ikke om I har lyst til at se hvad pengene er blevet brugt til. Men nogen af dem er gået til denne nederdel. Jeg er jo en sucker for flæse nederdele. Jeg knuselsker dem hver især, dog er det den sorte fra Isabel Marant som er favoritten. Til trods for den er snart er 4 år gammel er den stadig fin. Jeg er meget glad for den og har den på HER og HER Den har været på rigtige mange gange og er altid med på ferier for den kan bruges om dagen og let at dresse op om aftenen. Det er en af de ting som jeg ved er en keeper i min garderobe. Jeg gruer mig for den dag den falder fra hinanden. For at aflaste den er jeg stødt på det danske mærke Neo Noir, som jeg mystisk vis aldrig har hørt om før. Det var på instagram at jeg så et billede af en nederdel fra mærket,  og måtte straks kigge nærmere på det. Det blev så til lidt mere end at kigge da jeg fandt denne nederdel med flæser med fine prikker som giver den struktur i stoffet. Den er i 100% bomuld, ikke lige så lækker kvalitet som den fra I. Marant som er i 100% silke, men prisen er jo også en anden. Denne er i en mere budgetvenlig pris. Kender du mærket Neo Noir?

SignaturChau

11 Kommentarer

 • Den er så flot 🙂 Kender godt mærket. Min grå, tynde dunjakke er fra Neo Noir. Den er et par år gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med Neo Noir og har selv en nederdel og jakke derfra som jeg er meget glad for. Overvejer også lidt denne eller én af dem i en lys udgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har lige stiftet bekendtskab med mærket, men skal fremover holde øje med det.
   uhh…de laver virkelig mange fine sager så man kan nemt blive fristet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den nederdel – jeg er så tæt på at klikke den hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er altså så fin…jeg er sikker på du ikke fortryder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så fin! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De laver nogle super fine ting til rigtig rimelige priser – jeg har en skøn jakke derfra og har faktisk også haft kig på “din” nederdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Pudsigt at jeg ikke er stødt på mærket før 😀 men jeg er selv blevet lidt lun på deres lette dunjakker. Er det sådan en du har?
   Overrasker mig ikke at du har haft kig på nederdelen. Du og jeg falder jo tit for de samme ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sommer i danmark