Indian Summer

Bedste selvbruner ever er fra St. Tropez

Processed with VSCO with a6 preset

Når den danske sommer ikke rigtig vil vise sig fra sin bedste side og hjælpe med sommerkuløren, så har denne selvbruner Gradual Tan Tinted Lotionfra St. Tropez altså været et mega hit hos mig denne sommer. Den er super nem at bruge,  jeg bruger den som almindelige kropslotion på arme og ben efter bad. Jeg er ret glad for den, den er først og fremmest let at smøre ud så man undgår striber, den er duftfri juhuuu…for mange af de selv bruner jeg har prøvet for mange år siden har decideret lugtet fælt. Så indrømmet jeg var ret skeptisk hvordan denne ville være og om man fik en “orange” glød, som ikke just er pænt. Der er nok sket en del siden sidst jeg brugte solbrunere både med lugt og hvad de kan gøre med huden. Ikke nok med at den er let at bruge, så får man straks en fin gylden hud som ser naturlig solkysset ud og plejer huden op til 24 timer. Selv om den absorberes i huden forholdsvis hurtigt, så skal man lige vente med at tage tøj på, så man får det på tøjet. Den bygger sommerkuløren op stille og roligt, så man får en naturlig solbrun hud med fantastisk glød.

Jeg er ikke selv den store forbruger af selv bruner, men sommeren hjemme i år har gjort at jeg faktisk er blevet fan. Det er også en fin måde at få en lækker hud igennem vinteren på en sund måde tænker jeg. Er nysgerrig i at høre om du bruger selvbruner?

St. Tropez Gradual Tan Tinted Lotion kan fås HER

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af nogle produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om dem.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indian Summer