En trist dag som fik en god afslutning

Min nye ven “Kristen”

femilet

Jeg har erhvervet mig det fineste lækre lingeri sæt. Sættet hedder Kristen og er fra Femilet nyeste kollektion. Da jeg blev præsenteret for Femilet efterårs kollektion var jeg meget imponeret over de fine styles, men det var især de super bløde vingestykker som Femilet har sat på deres bh´er. De er smørbløde og man mærker nærmest ikke man har den på. De kalder det for “soft feel” og det må man sige de har levet op til. Sådan kan jeg bedst lide dem. Jeg er mest til enkle og behagelige bh´er og denne er ret fin med den enkle blonde og stadig enkel,  og kan bruges under en t-shirt. Så hvis du både ønsker en flot og feminin bh med ekstra bløde stroppe, sidestykker og lukning, så er denne Kristen bh fra Femilet den helt rigtige. Bh´en er let foret med fin blonde over hele skålen og giver dig en flot barm med god støtte. Også kan den fås fra en omkreds 65 og fra str. C-G skål. Jeg synes den giver brystet en super fin naturlig form og et naturlig løft.

Trussen jeg har valgt til er en smuk hipster i mikrofiber soft med bred blonde foran og lille “smykke” diskret foroven. Bagpå er trussen i blonde og afskåret kanter, der gør at du undgår ” kanter ” fra den. Der er altså næsten ikke noget bedre end et sæt som sidder godt og føles godt. Outfit sidder bare bedre når sagerne indenunder gør jobbet godt, så har man også lige et bedre udgangspunkt for alt. Jeg kan nogen gange tage mig selv i at kun bruge det samme sæt når det bliver en favorit. Det bliver som en god følgesvend 😀 Kender I ikke også det?

Se mere fra FEMILET HER.

Sættet kan fås hos MAGASIN. Bh´en er lige HER og trussen HER

Indlægget er sponsoreret.

femilet kristen

SignaturChau

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trist dag som fik en god afslutning