New in // Heartmade Julie Fagerholt Carex snake belt

Skælskør Frugt og Bær Suppe

Skælskør Frugt & Bær Supper

Frugt- og bærsupper er en gammel nordisk tradition, som i de senere år har fået en renæssance i både de danske hjem og på trendy spisesteder. Skælskør Frugtplantage har fulgt denne trend tæt og er nu først på markedet med en helt ny kategori: Frugt & Bær Suppe.

Med lanceringen af ’Frugt & Bær Suppe’ ønsker Skælskør Frugtplantage at skabe en ny frugtrig og moderne klassiker. Supperne er hurtige og nemme at tilberede og kan nydes som et nemt og forfriskende mellemmåltid på en varm sommerdag eller som en let lækker dessert. Supperne fås i tre lækre varianter: abrikos, jordbær og hyldebær. Alle supper indeholder 70 % frugt og én portion kan derfor erstatte 1 frugt i ’6 om dagen’-anbefalingen, er helt uden kunstige sødemidler og kan derfor nydes med god samvittighed.

Noget jeg holder rigtigt meget af om sommeren er bær i alle afskygninger og heldigvis gør resten af familien det også. Det er så forfriskende og let at spise. Noget vi altid glæder os til er hjemmelavet jordbær- eller hindbærgrød når vi besøger min svigermor, gerne med fløde til.

Frugtgrød fra Skælskør Frugtplantage kan være velsmagende og fedtfattigt mellemmåltid til både børn og voksne. Et forfriskende supplement til morgenmaden – og et lækkert mellemmåltid til efter-skole-mad. JP kommer ofte hjem før manden og jeg, så hænder det at han lige tager en kold portion som mellemmåltid inden aftensmaden. Supperne er nemlig spiseklar og kan spises som den er. Det må gerne være nemt at gå til. Jeg har brugt det som topping på yoghurt eller skyr, men kan sagtens anvendes sammen med ymer, fromage frais eller vanillekvark. For at give det lidt knas og mere spændende har jeg drysset med müsli-knas eller lignende på toppen. Det kan også blendes til en smoothie med yoghurt og juice. Så der er mange måder at bruge det på. Jeg synes det er mums og de kan købes i de fleste supermarked. Min lokale FAKTA har dem på tilbud lige i øjeblikket 😉

Læs mere på facebook her Skælskør Frugtplantage.

Indlægget er sponsoreret af Skælskør Frugtplantage ved at jeg har måtte teste frugt og bær supper.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Heartmade Julie Fagerholt Carex snake belt