Ny sport er lig med nyt udstyr & lidt om ferieplaner

GOODIEBOX September

goodiebox

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve konceptet Goodiebox. De fleste jer har måske allerede hørt og kender Goodiebox. Hvis ikke så får I den lige her. Goodiebox er et abonnement helt uden binding, hvor man hver måned modtager en Goodiebox med spændende lækkerier. Det er ofte beauty ting der ligger i kassen. Box indhold er tit til en værdi langt over det man betaler, nemlig kr. 159,- incl. levering. For mig betyder boxen at jeg får prøvet nye produkter uden at det vælter budgettet. Tit er det små udgaver så man får en smagsprøve, tit får man i kassen fullsize produkt. Det er selvfølgelig lækkert især hvis det er et produkt som man bliver fan af. En anden ting ved konceptet er at det altid er spændende hvad der gemmer sig i månedens pakke. Denne måned er det 5 kendisser som står bag boxen indhold, de har hver især valgt deres favoritter. Det er derfor den hedder Goodiebox Bloggers Choice by Blogly. Læs mere om boxen HER

Min personlig favorit er klart Wetbrush som er helt genialt til vådt hår og i tørt for den sags skyld. God til at bruge i badet når du har en hårkur eller balsam i og få redt det igennem.Også er jeg ret vild med Håndcreme fra Balance me, den indeholder bl.a. shea butter og lanolin, der beskytter og heler tørre hænder. Huden styrkes desuden ved hjælp af den forebyggende anti-age formular med essentielle olier. Så synes jeg den dufter så dejligt. Den ligger pt. på en af hylderne i køkkenet, klar til at bruge efter håndvask. Den har vundet 3 beauty awards. Godt klaret!
Honey Bronze fra The Body Shop har jeg på i dag. Den giver lige lidt farve og glød uden at det virker som en selvbruner. Huden kan ånde og ligger en god bund til blush. Den er som en serum, meget tynd og flydende, så den er let at fordele over ansigtet. Den tror jeg godt kan blive en favorit.

Olieparfumen, som er med boxen er jeg til gengæld ikke fan af. Den er slet ikke mig. Duft er jo en meget personlig ting og denne rammer slet ikke plet hos mig. Jeg havde mere håbet at få CLEAN RAIN, som jeg kender og meget mere mig. Så vær bevidst om at du kan risikere at få et andet produkt end det der bliver vist for denne måned. Summa sumarum er Goodiebox en månedlig overraskelse og forkælelse, som jeg rigtigt godt kan lide. Man får prøvet nye produkter uden at man bliver ruineret. Blev medlem HER ps. jeg mener denne box udløber til og med søndag, så skynd dig hvis du skal have denne box.

Indlægget er sponsoreret ved at jeg har måtte teste boxen.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Jeg elsker Goodiebox konceptet 🙂 Var selv medlem tilbage i starten. Synes det er hyggeligt med overraskelsesmomentet! Og så var der altid lidt produkter til at tage med på ferie eller som værtindegaver/adventsgaver til veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Goodiebox konceptet er jeg også fan af. Det er nemlig overraskelses momentet som er lækkert og at få lov til at prøve små produkter og lære nye mærker at kende. Totalt dullegrej afhængig 😀
   helt enig med værtinde gave og små størrelser er perfekt til rejsebrug.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sport er lig med nyt udstyr & lidt om ferieplaner