SUNNY THURSDAY

Ny sport er lig med nyt udstyr & lidt om ferieplaner


Hunkemøller sporthunkemøller sportstaskehunkemøller foertennis skirtJeg er begyndt til tennis og hvis I spørger hvorfor lige tennis? Så er det fordi jeg som barn elskede at se tennis med mor og stadig gør det. Ikke så meget med mor mere, men det er klar min yndlingsport i fjernsynet og jeg kan finde på at sidde til langt ud på natten for at se en kamp færdig. På ferier har jeg spillet med manden når der var mulighed for det og jeg vinder for det meste over ham. Det gør det jo endnu sjovere. Jeg har ikke spillet før, så det jeg kan er autodidakt. Har længe ønsket at lære det rigtigt og lære teknikkerne så man ikke får skader. Har indtil videre prøvet det 4 gange og konklusionen indtil videre er  “hold op hvor er det svært” 😉 Det er ketcher føring og position jeg skal have på ryggraden.

Men jeg hænger på og for at gøre det lidt sjovere og ikke gå ned på udstyr har jeg valgt lidt lækre sager hos Hunkemöller. Til min nye sport har jeg fået en ny taske og nederdel. Tasken er rummelig og kan rumme sko, håndklæder, vandflaske, ketcher og meget mere. Det er så praktisk at have det hele samlet. Den er foret med det fineste mønster.
Nederdelen er i et lækker smidigt materiale, den er i sart rosa og med tætsiddende tight under. Det er ikke en decideret tennis nederdel, men den fungerer ret fint. Hunkemöller har generelt et bredt udvalg af sports ting som kan gå til det meste sport.
rejsetaske hunkemøllerrejsetaske indholdI tirsdags talte manden og jeg om planer for efterårsferien, det endte med at vi til sidst endte med at bestille billetter til Madeira. Jeg havde destinationer som Baku i Aserbajdsjan. Vi var til middag for 1 uge siden og en af gæsterne talte varmt om stedet. Nå nu blev det Madeira, som vi også har gode minder om. Vi var der for 6 år siden, da JP var 4 år og han husker godt turen. Jeg glæder mig sindsygt meget allerede. Bare at komme væk og slappe af med god mad og hygge. Vi håber at vejret er lige så godt som det vi har nu herhjemme. Madeira ligger nemlig på en breddegrad som gør at der året rundt er dejligt lunt. Der er ca. 23 i oktober og det vil være så fint til os. Hotellet er med pool udenfor og indenfor samt spa. Så det vil ikke være det som vælter det hele hvis vejret skulle blive dårligt.

Jeg har længe ønsket mig en ny toilettaske til vores rejser og et must har været at den skulle have en krog så den kan hænges op. Jeg har nemlig haft en før som havde en krog og den var vildt praktisk, for den kunne hænges op. Smart hvis det er et sted med lidt bordplads. Jeg fandt denne her toilettaske som både har krog til at hænge op, men sagtens ligges ned på bordet. Den er rummelig med 10 små rum, hvor 4 af dem er med lynlås og 2 af dem kan knappes af. Det er dem hvor jeg har lagt læbestift, øjneskygge og blush i. Så man kan tage dem med i håndtasken hvis man vil det. Ret smart. Og nederst et stort lynlås lomme hvor der er rigelig plads til bodyoil, makeup fjerner og cremer. Det sjove ved denne taske er at den hedder Blogger toilettaske 😀 Den fylder og vejer ikke noget. Praktisk når man er på feri. Den foldes blot sammen og knappes forneden, så fin pyntet med blonde og bindebånd foroven. Den er designet af Anna Nooshin, som iøvrigt har lavet en super romantisk kolletion, se mere HER. Jeg bestilte også en øjenmaske som jeg synes er bedårende, passer så fint til rejser så man kan få lukket alt lys ude og få en god nattesøvn. Jeg er så klar til nye eventyr.

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller, men holdningerne mine egne.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Spændende med tennis.. jeg har også prøvet kræfter med det – mest fordi min mand og mine drenge spiller. Jeg er til gengæld slet ikke så god som min mand, som lige er blevet klubmester i både single og double… jeg holder mig til styrketræning… det kan jeg finde ud af ha ha
  Smart toilettaske for øvrigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tennis er vild sjov! jeg nyder det hver eneste gang jeg er på banen. Elsker at spille på grus selvom det har totalt smadret mine sko. Det er sjovt men også ret svært og jeg kæmper med teknikken. Tillykke med manden. Det er da vildt flot af ham! WOW det har jeg slet ikke ambitioner om at blive 😀
   Styrketræning er også godt, men jeg finder det så kedeligt. Jeg har brug for at det er en leg 😀 ha ha…

   Toilettasken tror jeg bliver et hit. Vi rejser til Madeira snart så den skal med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY THURSDAY