ZARA jakker jeg må eje

SUNNY THURSDAY

sachi gannisachi 3ganni sachi1ganni shirt skjorte || minimum shorts || hm sandaler || dw ur

Det er længe siden der har været et dagens outfit. Men her kommer et 🙂 Dagens behagelige antræk består af min forholdsvise nye silkeskjorte fra Ganni med prikket shorts fra Minimum. Shorts er et scoop, købt under min ferie i Århus. Virkelig dejlige og rummelig at have på, også har de lommer. Elsker altså bare lommer 🙂 jeg synes shorts går helt godt til skjorten, de udgør nærmest et sæt. Skjorten blev hurtigt udsolgt men pludselig dukkede den op på Ganni hjemmeside, en enkelt. Jeg synes den er lidt pebret til prisen, men den er i 100% silke og printet er så smukt. Jeg er ret glad for den, så den er det værd. Sandalerne er fra sidste år, og næsten glemt i garderoben. De passer så fint til farveskalaen her. Så jeg når lige at bruge dem her i det dejlige sensommervejr.

Håber I nyder sen sommeren. Husk i øvrigt at deltage i min give away lige HER

sachi ganni4

 

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Virkelig et skønt sommersæt – så dejligt med sensommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak søde. De er så skøn med sensommeren. hold op hvor vi nyder det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   TAK Katrine, hvor er jeg glad for du kan lide det. Vi er så heldige at vi fik den dejlige sensommer, et plaster på den ringe sommer vi har haft 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, at den skjorte forsvinder hurtigt… for den har godt nok nogle vildt flotte farver…
  – og det klær’ dig super godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak smukke. Den har jeg også huntet efter 😀 kender du ikke det? at når man har sat sig hovedet at man MÅ eje det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA jakker jeg må eje