Lovena Sensitive Give-Away

ZARA jakker jeg må eje

zara ternetzara læderjakke lyserødzara læder vendbar

Ternet frakke HER / Vendbar læderjakke HER

Hvert sæson laver ZARA sager som jeg må eje og ikke kan leve uden 🙂 Denne sæson er jeg faldet pladask for 2 stk. overtøj som lige er faldet i min smag. Den første er en ternet frakke i herresnit, generelt kan jeg godt lide overtøj med inspiration fra herrerne. Den er super fin pga. dens længde og de let stumpede ærmer. Fin fin detalje så man lige kan får den der detalje hvor man lige kan skimte sin strik indenunder ærmet. Længden er fin til mig med hobbitben, for lange frakker bliver jeg simpelthen væk i. Frakken er i klassisk i snit og vil derfor have en lang holdbarhed.
Hvorimod den korte jakke er anderledes, sjov samtidig med den er super cool. Den deler nok vandene men som vanligt kan jeg godt lide ting som er lidt skæve og finurlige, måske grænsende til noget grimt. Min mand vil helt sikkert synes den er forfærdelig grim. Jeg synes den er mega fed for er lavet med tykt teddybear lignende skind. Den kan vendes så man får faktisk 2 jakker i en. På den ene side er i det blødeste lyserøde teddybear og den anden side sølv metallic. Total space cowboy 😀

Hvad med dig har du kigget på efterårs/vinter overtøjet?

Husk i øvrigt at deltage i min give away lige herunder.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Uhh der er jeg slet ikke nået til endnu, jeg sveder også som hest for tiden, min mave fungere jo også som bageovn for tiden.
  Smart at læderjakken kan vendes, 2 stykker tøj i et, det plejer da at falde i mændenes smag – for så sparer man vel penge…eller noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Nyde tiden søde. Jeg kan godt huske at man havde det lige lidt varmere med maven…hi hi..
   ha ha ..jeg vil bruge den med 2 jakker i en overfor manden. God pointe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovena Sensitive Give-Away