White lace and Leopard Mix

My Moments by MATAS

my moments

Forleden var jeg inviteret til et hyggeligt lancerings event, her jeg blev præsenteret for MATAS nye linie som kommer i uge 44. Den hedder My Moments By Matas og som navnet hentyder er det simpelthen at finde tiden til selv forkælelse. De fleste af os kan sikkert nikke genkendende til at hverdagen kører med højt gear, der bliver planlagt begivenheder og ting ned til mindste detalje. Tit så meget at vi glemmer os selv og gøre hverdagen bare lidt lækrere og hyggeligere, for dem er der trods alt flest af. My moments by Matas er designet til, at få lidt mere luksus/pampering feeling ind i hverdagen igen. En serie af beauty produkter skabt til at forkæle os i en travl hverdag. Serien består af 3 serier i linjen. Freshing body care ǀ Relaxing body careǀFace Care. Alt i alt vil der komme 13 produkter fordelt på de 3 serier, alle med hver sin blide duft. Produkterne er alle parabenefri og består af naturlige ingredienser hvoraf en stor del af dem er høstet i Scandinavien. Serien er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning samt oliere fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske. De er fri for phthalater og farvestoffer. Mange af ingredienserne er virkelig tiltalende og der er kæmpe fokus på at produkterne er fugtgivende. FUGT er kodeordet her for hvis man sørger for huden får masser af fugt vil den forblive smidig og dermed komme rynker til livs. Fugt siger jeg bare…kan ikke gentage det nok 😉

Et produkt jeg synes er meget spændende er seriens dybderensende maske som indeholder kul. Kul skulle eftersigende have en rensende virkning på huden. Det var lidt pudsigt at støde på “kul” igen, da jeg netop i weekenden havde købt en Kulstav (Kishu Binchotan) til at rense postevand i vores vandkaraffel, så jo kul kan meget. Den glæder jeg mig til at teste. Pris for den vil være 75 ml 129 DKr.
Under eventet fik vi lov til at mærke, prøve og dufte de nye produkter som de blev præsenteret. Alle med  lækre konsistenser og duftene, wow. Den er for alle 3 serier diskret og feminin. Jeg har i de sidste par dage givet mig selv min egen “my moments” tid og nydt at stå under bruseren og blive indhyllet af den lækre “No Stress Shower Gel” (perfekt navn) som føles skøn og skummende, den indeholder ekstrakt af plejende ingredienser som plejer tør hud. Perfekt her i den tørre og kolde tid vi er i. Pris for den vil være 240 ml 99 Dkr.

Jeg slutter hele seancen af med at smøre arme og ben med den helt fantastiske “Mindful Deluxe Body Oil” den vidste jeg med det samme ville blive et hit hos mig. Jeg elsker at bruge olier, for min hud elsker følelsen at olien som trænger ind i huden og lige efter badet er den bare ekstra modtagelig. Olien har anti-aging egenskaber, øger hudens elasticitet med sit indhold af antioxidanter. Den rummer Mandel-, raps-, og hvedekimsolie som har masser af fugtsyrer samt masser af vitaminer, især har den et højt indhold af vitamin E. Den er også beriget med vandmelonkerner som øger hudens elasticitet. Duften er skøn og diskret. Jeg kan svagt dufte den selv om eftermiddagen. En god hverdagsluksus duft som ikke overskygger og tager for meget opmærksomhed. Pris for den vil blive 100ml 159 DKr.

Prismæssigt ligger de på et leje hvor alle kan være med og få råd til hjemme SPA følelsen. Jeg tænkte straks at mange af produkter er værtindegave egnet, emballagen er lækker og hvem vil ikke blive glad for lidt selvforkælelse?
I kan finde alle 3 serier i Matas’ butikker fra uge 44 til priser mellem 99 – og 199 DKK.

Produkter er modtaget til test.

my moments 1

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Det lyder bare som nogle rigtig lækre produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Det er virkelige lækre produkter. Thumps up for MATAS 🙂 glæder mig til at følge om der dukker flere produkter op i serierne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da som nogle lækre produkter, dem glæder jeg mig da til at tjekke ud i Matas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Det er virkeligt lækre. Tjek dem ud næste gang du er i Matas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White lace and Leopard Mix