Smagfulde Færdigretter

Husk dem du ikke holder jul med…

Julen er over os, og de fleste familier kan se frem til at mødes og hygge sig med hinanden. Men man kan ikke være alle steder på én gang, og mange har ikke mulighed for at være sammen med dem, de elsker og tænker på juleaften.
Julen kan for mange være en svær tid især for dem ikke har mulighed for at være sammen med nogen. For julen er for mange indbegrebet af hygge og samvær med de mennesker man holder af og derfor kan juleaften være ret følelsesladet, hvor vi savner dem, vi ikke kan være sammen med.

Jeg skal fejre jul med manden og hans familie. I år bliver vi ikke så mange for mine svigerinder skal holde jul med deres familie i år. Jeg ved det bliver hyggeligt og jeg holder rigtigt meget af at være hos mine svigerforældre og holde jul med JP´s oldemor. Jeg er så heldig at der ikke er nogen diskussioner hvor julen skal afholdes, da mine forældre ikke holder traditionelt jul som de fleste danskere kender den. For mine forældre er den kinesiske højtid en større aften så for dem er det ok at jeg fejrer jul med mandens familie, så længe jeg lover at være hjemme hos dem til Kinesisk nytår. En god deal hvor alle er tilfredse. Og netop dilemmaet om at man gerne vil gøre alle tilfredse kender de fleste. Især omkring fejring af julen, hvor man hvert år ikke kan undgå at skuffe den del af familien, man ikke kan fejre jul sammen med – enten på grund af komplicerede familieforhold, familiemedlemmer der bor udenbys, i udlandet eller noget helt andet.

Derfor vil Interflora med denne video minde danskerne om at sende en tanke eller en hilsen til de nærmeste, som de ikke holder jul med. Så har man et familiemedlem, der tilbringer juleaften alene, vil en hilsen og kærlige tanker modtages med stor glæder. Samtidigt håber de at filmen vil sprede den gode julestemning – også mellem dem, som ikke kan holde jul sammen i år.

Sponsoreret.

SignaturChau

3 Kommentarer

 • Det er virkelig en fin og sød tanke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johannes

  Der er rigtig mange, der sidder alene juleaften, så blomster skader aldrig. Jeg er en af dem, der plejer, at fejre det alene, men denne jul, hvor jeg endelig er klar i min nye lejlighed, fejrer jeg det i selskab med en af mine gamle venner og hans forældre. Jøsses, hvor jeg glæder mig! Rigtig god jul til dig og godt nytår, Chau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint indlæg 🙂 … det lyder som en god deal, du har dig med familien og svigerfamilien 🙂 Rigtig god jul søde Chau, hvis jeg ikke ser dig inden. KH Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smagfulde Færdigretter