Aldrig for sent at få bøjler/Invisalign #1

Smukt lys og lidt om ferie planer


summer2summer 1hm skjorte || acne pop jeans || acne alma støvler || dw ur

Efteråret er så smuk med de smukke farver og især når solen er ved at gå ned, så er lyset gyldent og alle får sådan en fin teint. Det er kun for en kort periode så jeg nyder virkelig lyset i det tidsrum og himlen bliver lyserød. I går aftes var himlen som om der var lyserød candyfloss på en blå himmel, så smukt og på en gang fortryllende.

Her er jeg hoppet i lidt lyse farver, alt jeg har på er af ældre dato, en blanding af billigt og dyrt. Det dyre ting er alle sammen købt på udsalg så intet er købt til fuldpris.

Jeg har haft en stille og rolig weekend for en gang skyld. Sidste weekend var det ret hektisk med fødselsdag for familien. Manden og jeg fik rigelig travlt med at arrangere det hele med mad, gave og spas. Efter frokost var vi alle i Dinoland, lige noget for børnene og også for et par af svogerne. Så det var rart at have en stille weekend med film med sønnike. Manden var ude med sine brødre fredag aften, så JP og jeg så den klassiske børnefilm The Goonies. Den holder stadig efter mange år. Elsker den film. Næste weekend er jeg inviteret til Marrakech og Essaouira i 4 dage, jeg glæder mig og samtidigt ret spændt på hvordan det bliver. Jeg skal rejse med 9 andre piger, så jeg tror det bliver sjovt. Jeg håber at opleve lidt er det HER Husk at følge mig på instagram @chauthetiger hvor jeg helt sikkert vil bidrage med et par billeder eller to. Selv håber jeg på gode madoplevelser, godt selskab og ikke mindst please plusgrader ville ikke gøre noget 🙂

Har du gode rejsetips og gode råd modtages de med kyshånd 😉

summer

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig for sent at få bøjler/Invisalign #1