Året 2016 og godt nytår!

EN NY DUFT – FAVORIT

nansengold GDem som har fulgt mig på bloggen ved jeg elsker dufte, men også kræsen når det kommer til det. Til trods for det er min samling af dufte ikke beskeden, som min mor vil sige. Jeg elsker ideen om at man kan tilføre en stemning ved hjælp af lidt duftevand. Det skaber også for mig velvære at dufte dejligt og duft kan være en forlængelse af et outfit. Det er min overbevisning at blot fordi en duft dufter godt på mig, er det ikke ensbetydende at den vil dufte det samme på dig. Dufte er en meget individuel oplevelse og for nogen skal man igennem en del dufte for at finde ud af hvilken slags der passer bedst til en. Det er også derfor at det er svært at beskrive en duftoplevelse.

Lige op til jul fik jeg denne fantastiske duft G. fra Nasengold. Det er et forholdsvis nyopstartet parfume brand med base i Hamborg. Manden bag Nasengold dufte er designeren Christian Plesch, der er uddannet fra den velansete parfume skole Weserbergland. Nasengold kom af en impulsiv idé, der udviklede sig og voksede sig større for at blive til, hvad den er i dag. Plesch udvikler dufte der en kombination mellem spændende aromaer og højkvalitets naturlige produkter. Tanken bag duftene er, at de skal være spontane og sprudle med livsglæde og er karakteriseret ved, at de er sjove og legelystne. Plesch siges at være inspireret af punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og malerier.

Denne hedder G. Det er den tredie duft derfra. G for G-punkt, G.uddommelig G.rapefrugt. Det er en spændende unisex duft. En vanvittig lækker duft, som HAN såvel som HUN kan bære. Det er en vandig duft med erotiske undertoner. Det gør den overraskende, frisk og rebelsk i følge min mening. Den er for mig anderledes/unik og særdeles brugbar i hverdagen. Nasengold har siden lavet en ny som de kalder for /L og den glæder jeg allerede at dufte til.

Flakonerne fra Nasengold er alle enkle, smukke at have stående. De reflekterer så fint årstidens lys. Min mand synes flakonen er fin så det er jo også et plus. Så står du og søger efter en ny duft for 2017, så vil jeg anbefale at du stikker næsen forbi denne og prøver den. Den er så G.od

Top noter: grapefrugt, pink peber, ingefær, lime
Kerne noter: sambac, rose, orange blomst
Base noter: cedertræ, læder, vetiver, kakao, patchouli.

Nasengold G. kan købes HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året 2016 og godt nytår!